Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
to je jednoduchý...jezdí jako paka a jediná možnost, když se něco vysere je, strhnout krucifix a rychle se modlit
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vydrzel jsem koukat asi 10s. Ta klimbajici vec na zrcatku me rozciluje uz z principu. Bych se stydel s tim jezdit na zrcatku a jeste by mi to zavazelo ve vyhledu
edit: Ani pokus cislo 2 neprosel. Dela se mi zle z te roztrepane kamery a vlajici ruzenec tomu jen pridava. Tohle mi na AF nechybi, footcam ano
edit: Ani pokus cislo 2 neprosel. Dela se mi zle z te roztrepane kamery a vlajici ruzenec tomu jen pridava. Tohle mi na AF nechybi, footcam ano
Mirek
Kdyby se to jen klimbalo, ale ono to i vydava zvuky... To me v aute vytaci nejvicfrancis píše:Vydrzel jsem koukat asi 10s. Ta klimbajici vec na zrcatku me rozciluje uz z principu. Bych se stydel s tim jezdit na zrcatku a jeste by mi to zavazelo ve vyhledu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
No mne se prave na POV libi, ze ty zabery nejsou staticky, nudny, ale trochu se to hejbe
Ani neni treba slidovat se starou bramborou, na povka je jeste lepsi hlasita motorka a jezdeni po meste 330k subscriberu ...
Ani neni treba slidovat se starou bramborou, na povka je jeste lepsi hlasita motorka a jezdeni po meste 330k subscriberu ...
-
- Pan Řidič
S POV videy se rozthrnul pytel. PJ-ho test videa ve formě POV by lidi bavila si myslím.
Sice pěkný, že čísla letí nahoru, ale ten bulvár, co se z AF poslední rok(y) line, je příšerný.
Sice pěkný, že čísla letí nahoru, ale ten bulvár, co se z AF poslední rok(y) line, je příšerný.
Mnozi stale nepochopili ze bulvar a ta cisla spolu vyznamne souvisi…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
a to video je pritom este k tomu jedno z tych lepsich POV. Ked chcete vidiet na ***** pov skuste jeho povs z dialnic ci popularne WindingRoads, ti jazdia grandma style po rovnej ceste, je to nepozeratelne. Naj pov videa ma imho o_O, jazdi na s2000 vcelku rychlo a po zaujimavych cestach
-
- Pan Řidič
Jj, toho týpka s S2k znám. Občas si je opakovaně pouštím. V Kalifornii mají fakt krásný cesty.slon píše:a to video je pritom este k tomu jedno z tych lepsich POV. Ked chcete vidiet na ***** pov skuste jeho povs z dialnic ci popularne WindingRoads, ti jazdia grandma style po rovnej ceste, je to nepozeratelne. Naj pov videa ma imho o_O, jazdi na s2000 vcelku rychlo a po zaujimavych cestach
No ja uz koukal i na POV z rizeni nakladaku, nevim proc me to bavi ...
nakladak je este v pohode, ked sa chces sam sebe cudovat preco na to kukas skus pov z vlaku