Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

Příspěvek od řidičBOB »

to je jednoduchý...jezdí jako paka a jediná možnost, když se něco vysere je, strhnout krucifix a rychle se modlit :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Vydrzel jsem koukat asi 10s. Ta klimbajici vec na zrcatku me rozciluje uz z principu. Bych se stydel s tim jezdit na zrcatku a jeste by mi to zavazelo ve vyhledu :-q
edit: Ani pokus cislo 2 neprosel. Dela se mi zle z te roztrepane kamery a vlajici ruzenec tomu jen pridava. Tohle mi na AF nechybi, footcam ano
Mirek
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

francis píše:Vydrzel jsem koukat asi 10s. Ta klimbajici vec na zrcatku me rozciluje uz z principu. Bych se stydel s tim jezdit na zrcatku a jeste by mi to zavazelo ve vyhledu :-q
edit: Ani pokus cislo 2 neprosel. Dela se mi zle z te roztrepane kamery a vlajici ruzenec tomu jen pridava. Tohle mi na AF nechybi, footcam ano
Kdyby se to jen klimbalo, ale ono to i vydava zvuky... To me v aute vytaci nejvic
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

No mne se prave na POV libi, ze ty zabery nejsou staticky, nudny, ale trochu se to hejbe :-)
Ani neni treba slidovat se starou bramborou, na povka je jeste lepsi hlasita motorka a jezdeni po meste :-) 330k subscriberu ...

doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

S POV videy se rozthrnul pytel. PJ-ho test videa ve formě POV by lidi bavila si myslím.

Sice pěkný, že čísla letí nahoru, ale ten bulvár, co se z AF poslední rok(y) line, je příšerný. ;)
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Mnozi stale nepochopili ze bulvar a ta cisla spolu vyznamne souvisi…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
slon
Autoškolák

Příspěvek od slon »

a to video je pritom este k tomu jedno z tych lepsich POV. Ked chcete vidiet na ***** pov skuste jeho povs z dialnic ci popularne WindingRoads, ti jazdia grandma style po rovnej ceste, je to nepozeratelne. Naj pov videa ma imho o_O, jazdi na s2000 vcelku rychlo a po zaujimavych cestach
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

slon píše:a to video je pritom este k tomu jedno z tych lepsich POV. Ked chcete vidiet na ***** pov skuste jeho povs z dialnic ci popularne WindingRoads, ti jazdia grandma style po rovnej ceste, je to nepozeratelne. Naj pov videa ma imho o_O, jazdi na s2000 vcelku rychlo a po zaujimavych cestach
Jj, toho týpka s S2k znám. Občas si je opakovaně pouštím. V Kalifornii mají fakt krásný cesty.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

No ja uz koukal i na POV z rizeni nakladaku, nevim proc me to bavi ... :-?? :-D
slon
Autoškolák

Příspěvek od slon »

nakladak je este v pohode, ked sa chces sam sebe cudovat preco na to kukas skus pov z vlaku :D
Odpovědět