Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
To vim, S. mi to říkal Ale otázka byla vznesena, tak jsem tlumočil... A ty taky koukej dojetgoes píše:nekteri uhadali plneni z havarijniho i na brnenskem okruhu nicmene spolehat na to nejde, vetsinou maji posjitky vyluky na organizovane akce a u nich je pak jedno zda jsou na okruhu ci ne. tudiz je to individualniDeli píše:Mam se zeptat, jestli na CZRingu platí pojistka Ti z nás, co mají lepší VW, se o něho bojí
Tak budeme driftovat i my s předokolkamavasco píše:Co když už bude nasněženo?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
No já bych klidně zajel provětrat Felcku ..ale je to celkem blbý termín kvůli počasí...nechtěl bych tam hoblovat zimáky ale zase jet ráno z Ovy na letních a cestou nasněží a budu v řiti, když mě benga stopnou...
2.016V 99kW
Proč bys měl být v řiti, pojedeš snad úsekem, kde jsou povinné zimní pneu? A zase na druhou stranu máš představu, že si tam zničíš zimáky?
Výmluvy, výmluvy...
Výmluvy, výmluvy...
No tak od 1. 11. jsou zimní penu povinné tam, kde se dá předpokládat souvislá vrstva sněhu, tzn. že ráno vyjedu na letních, přes den nasněží a už vidím, jak budou švestky rýžovat.
2.016V 99kW
Jel bych hned, ale pracovně mi to asi neklapne. I tak to nějak zkusím pořešit. Jinak ve varinatě pro duální závod to je docela příjemná trať, mě osobně se tam nelíbí jen jeden ultra vracák, jinak super.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Navrhuju to uspořádat jako vánoční sraz v odpovídajícím termínu. Jednak by byl sníh, druhak bych se mohl zůčastnit.
Začátkem listopadu jsem ještě u moře. Kurva.
Začátkem listopadu jsem ještě u moře. Kurva.
RWD
Seš pozadu, od listopadu musíš mít, za určitých podmínek, zimní všude Huml&spol. rulezvasco píše:Proč bys měl být v řiti, pojedeš snad úsekem, kde jsou povinné zimní pneu? A zase na druhou stranu máš představu, že si tam zničíš zimáky?
Výmluvy, výmluvy...
Jo, už jsem si to naštudoval
Já tam stejně dojedu na zimních, tak je mi to fuk. Teda jestli to klapne, protože aby se jen tady na fóru nasbíralo 50 lidí, to je utopie. Tipuju to spíš na 12-15 lidí...
Já tam stejně dojedu na zimních, tak je mi to fuk. Teda jestli to klapne, protože aby se jen tady na fóru nasbíralo 50 lidí, to je utopie. Tipuju to spíš na 12-15 lidí...
Tak koukni kolik nás bylo na NS a tady to máš za bukem