Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co chystáme na Autoforum.cz
Pickuper: Ctenarska tvorba vitana, i se rad odvdecim
Caddy: Zrovna treba o americkych autech se toho vi a pise velmi malo, takze i to je vitano
Ja jsem take jen amater (ve smyslu milovnik , ktery prekrocil Rubikon a zacal psat na druhe strane reky. Ale vzdy se rad pustim do tvorby obsahu se zapojenim jinych nadesncu, kteri maji chut se podelit o sve zkusenosti...
Caddy: Zrovna treba o americkych autech se toho vi a pise velmi malo, takze i to je vitano
Ja jsem take jen amater (ve smyslu milovnik , ktery prekrocil Rubikon a zacal psat na druhe strane reky. Ale vzdy se rad pustim do tvorby obsahu se zapojenim jinych nadesncu, kteri maji chut se podelit o sve zkusenosti...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
OK, detaily si řekneme po SZ nebo mailupjanda píše:Pickuper: Ctenarska tvorba vitana, i se rad odvdecim
Niko nadžanel ko kerdža
Na co se od tebe můžu těšit?
co bys tak tipoval?m_tsch píše:Na co se od tebe můžu těšit?
Niko nadžanel ko kerdža
Ako prve by som urobil redesign stranky, obal predava
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Nevím, ale zajímá mě, jaké vozy máš v plánu.Pickuper píše:co bys tak tipoval?m_tsch píše:Na co se od tebe můžu těšit?
Pred startem nove ery Autoforum.cz jsme provedli vetsi facelift, vice nyni v planu neni. Web je trochu starsiho data, rada veci se dnes dela lepe jinak, ale nepovazuji to za ostudne, naopak si myslim, ze po onom faceliftu je to na ceske pomery solidni.merlin píše:Ako prve by som urobil redesign stranky, obal predava
Na neco lepsiho si musime vydelat
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak trochu víc přehlednosti by to sneslo, takhle se tom zatím hůř orientuju, možná je toho na hlavní stránce i zbytečně moc, ale věřím, že se to časem zlepší (nebo si zvyknu )