Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Mel bych to take zvladnout.
Acerovi davam za ukol zaktualizovat uvodni prispevek o jasne datum, aktraktivni pozvani a aktualni seznam ucastniku. A samozrejme se musi sam prihlasit Snad se nas tam dostane vice nez pet a pul...
Acerovi davam za ukol zaktualizovat uvodni prispevek o jasne datum, aktraktivni pozvani a aktualni seznam ucastniku. A samozrejme se musi sam prihlasit Snad se nas tam dostane vice nez pet a pul...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
k terminu doplnim, ze ja budu nekdy v patek 15. odpoledne vyrazet z prahy smer nekam do bavorskych hor, tam prespim a rano budu pokracovat na NS, kam bych chtel prijet kolem 3 odpo. zpet bud v nedeli v noci po ukonceni jizd nebo az v po rano.
mam jedno misto volne, muzu pribrat pasazera.
mam jedno misto volne, muzu pribrat pasazera.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Me lakala ta atmosfera "spolecne akce", NS sam o sobe me az tolik nevzrusuje. Tzn pokud by kazdy mel jet sam, tak se neucastnim, protoze nevidim tu pridanou hodnotu ve spolecne akci, respektive mi to nestoji za 1000km trip.
Richarde, spolecna akce to urcite byt ma, ale nikdy s nepodari, ze pojede 100 % lidi najednou Mirek to ma nejak, ale par lidi se urcite sejde. Vsak jsme to zrovna zacali domlouvat a Ty uz hazis platebni kartu do zita (bankovni hantyrka ).
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Nikam kartu nehazim. Citil jsem potrebu vyjadrit svuj pohled na spolecnou akci. Je mi jasne, ze 100% lidi se nesejde, jen jsem chtel rict, ze sam nejedu.pjanda píše:Richarde, spolecna akce to urcite byt ma, ale nikdy s nepodari, ze pojede 100 % lidi najednou Mirek to ma nejak, ale par lidi se urcite sejde. Vsak jsme to zrovna zacali domlouvat a Ty uz hazis platebni kartu do zita (bankovni hantyrka ).
rikin: tobe se na NS nelibi? ja asi vylet spojim i nejak s praci, takze u me volne misto asi nebude
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
POZOR - TERMÍN AKCE 15-17.ČERVENCE 2011 - POZOR
už tu máme reálný termín pro konání první akce. Odjezd nebude plně hromadný, někteří dorazí až přímo namísto. Kdo chce jet společně, můžeme udělat meeting pointy v rámci ČR.
Jak se kdo může připojovat:
1)Rudná Benzina- začátek D5 - Mcdonalds na místě
Rudná
50°1'59.766"N, 14°12'48.396"E
GPS: 50°1'59.766"N, 14°12'48.396"E
2)Plzeň - Benzina polovina D5
Dobřany, okres Plzeň-jih
GPS: 49°40'38.991"N, 13°19'50.793"E
3)Rozvadov - AGIP konec D5 - poslední CZ čerpací stanice - Mcdonalds na místě
Rozvadov, okres Tachov
GPS: 49°40'42.510"N, 12°36'7.045"E
další info boudou postupně přidávány
dotazy, info atd prosím napište na ICQ: 264777820 při autorizaci prosím napište autoforum
Proč jet ?
Budou tam príma kucí (holky?) zajezdíme, nasajeme atmosféru zeleného pekla, uvidíte co jste ještě neviděli a možná potkáme i nějaký prototyp, ale hlavně si to užijeme
už tu máme reálný termín pro konání první akce. Odjezd nebude plně hromadný, někteří dorazí až přímo namísto. Kdo chce jet společně, můžeme udělat meeting pointy v rámci ČR.
Jak se kdo může připojovat:
1)Rudná Benzina- začátek D5 - Mcdonalds na místě
Rudná
50°1'59.766"N, 14°12'48.396"E
GPS: 50°1'59.766"N, 14°12'48.396"E
2)Plzeň - Benzina polovina D5
Dobřany, okres Plzeň-jih
GPS: 49°40'38.991"N, 13°19'50.793"E
3)Rozvadov - AGIP konec D5 - poslední CZ čerpací stanice - Mcdonalds na místě
Rozvadov, okres Tachov
GPS: 49°40'42.510"N, 12°36'7.045"E
další info boudou postupně přidávány
dotazy, info atd prosím napište na ICQ: 264777820 při autorizaci prosím napište autoforum
Proč jet ?
Budou tam príma kucí (holky?) zajezdíme, nasajeme atmosféru zeleného pekla, uvidíte co jste ještě neviděli a možná potkáme i nějaký prototyp, ale hlavně si to užijeme
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
BTW: dneska je tam piča sraz
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
- MaRRos
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jsem tu nový a nikoho tu neznám. Hledal jsem někoho kdo by jel také na Nurburgring, a když jsem našel Vás na tomto foru tak se mi rozzářili oči. Bohužel tento termín jet nemohu (jak naschvál). Takže jen otázečka, neplánujete ještě další výlet tuto sezonu? Jel bych hned... Mároš
Mároš - C2 VTSport
MaRRos píše:Ahoj, jsem tu nový a nikoho tu neznám. Hledal jsem někoho kdo by jel také na Nurburgring, a když jsem našel Vás na tomto foru tak se mi rozzářili oči. Bohužel tento termín jet nemohu (jak naschvál). Takže jen otázečka, neplánujete ještě další výlet tuto sezonu? Jel bych hned... Mároš
obávám se, že tady hodně lidí neví co bude za týden ...natož zda se pojede ještě - myslím, že u většiny je chut několikrát do roka, jen čas a peníze nejsou a pak je i problém s volnými termíny na NS
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M: