Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Není to tak o fóru, ale spíše mám návrh na test...nechtěli byste udělat test, zimní x letní pneu v mrazu na suché vozovce? O tom se celekm často debatuje, co bude brzdit lépe a jaký bude rozdíl v jízdních vlastnostech cca v -10°C
2.016V 99kW
Tohle by ti mohlo pomoct (dfens to měl u jednoho svýho článku):
Test Autoklubu ČR 2009: Letní pneumatika měla brzdnou dráhu na asfaltu o 11,5% kratší, na mokrém o 12,5% kratší, ovladatelnost subjektivně o 24% lepší než refereční zimní pneumatika
Test Autoklubu ČR 2007: Letní pneumatika měla brzdnou dráhu na asfaltu o 17,1% kratší, veškeré výsledky na mokrém a suchém povrchu srovnatelné se zimní pneu
Test Autoklubu ČR 2009: Letní pneumatika měla brzdnou dráhu na asfaltu o 11,5% kratší, na mokrém o 12,5% kratší, ovladatelnost subjektivně o 24% lepší než refereční zimní pneumatika
Test Autoklubu ČR 2007: Letní pneumatika měla brzdnou dráhu na asfaltu o 17,1% kratší, veškeré výsledky na mokrém a suchém povrchu srovnatelné se zimní pneu
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Opravdu hodnotit jednu z x situaci pro uziti zimnich gum vyzaduje znacnou davku "odbornosti" jestli je to jecminkuv uamk tak se vubec nedivim.
Všem co jsem smazal příspěvek ve spam tématu se omlouvám ...musel jsem uklidit.
Díky za pochopení
Díky za pochopení
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
-
- Pan Řidič
To je v pořádku. Jsi náš hodný duch. Jinak by jsme zvlčili SPAMBOOT už je pryč o čem to vůbec bylo?
Uživatel neexistuje
ratus ratus píše:To je v pořádku. Jsi náš hodný duch. Jinak by jsme zvlčili SPAMBOOT už je pryč o čem to vůbec bylo?
dostal ban
odkazoval na warezové stránky, pokud jsem dobře koukal ....
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Omluvte prosím nesmyslná témata a odkazy na různé pochybné nabídky. Pracujeme na odstranění. Když proklouzne, tak se snažíme čistit.
Díky za pochopení.
Acer.T
Díky za pochopení.
Acer.T
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Myslim ze by bylo rozumne zavezt zobrazeni roku u prispevku...
Forum uz tady je delsi dobu a u nekterych prispevku uz neni jasne, ze ktereho jsou roku.
Treba http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=58 prvni prispevek od Majkky » stř 16 úno 21:34, je to pred tydnem a nebo rokem?
Forum uz tady je delsi dobu a u nekterych prispevku uz neni jasne, ze ktereho jsou roku.
Treba http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=58 prvni prispevek od Majkky » stř 16 úno 21:34, je to pred tydnem a nebo rokem?