Uz to tu zacina blbnout...
Re: Uz to tu zacina blbnout...
Určitě nešlo, chyba je na tvém přijímači. Máš pomalý internet, data k tobě dojdou až s 3/4 hodinovým zpožděním
jj, my valaši máme infernet poháněný parním strojem .... a jak málo topíš v kotli, tak.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
U mě to ještě stránku sice načte, ale trvá to, jako by byl server někde v Ugandě...
Sice uz jsem psal mail, ale pro jistotu taky pisu sem (nenapadlo me lepsi vlakno). Dneska sem tady videl ten spam se sazkama a kdyz jsem se pak pokusil podivat na nejake vlakno doma na wifi, tak mi to pise, ze mam perma ban na ip, predpokladam, ze ten srac mel stejnou ip (o2). Pujde s tim neco udelat, nebo proste doma uz mam smulu? Ted su mimo domov, takze mi to jde..
napraveno, pouzil jsem prilis obecny filtr. obvykle se totiz ten hajzl hlasi pres proxy, ty banuju siroce. tentokrat to holt zkusil z domu a ja na to vzal kanon.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Znova se vracím k zobrazování mainpage AF.cz na IE11 a naší dědinské wifině....
Dobrá zpráva: už mi to (občas) zobrazí i nové člányk MLADŠÍ než 1 hodina....
Zajímavé ale je, že ten čánek o sovětském tahači sem včera neviděl (zatímco novější o rollsu jo) a dneska už mi ho to ukazuje.....?!?!
Dobrá zpráva: už mi to (občas) zobrazí i nové člányk MLADŠÍ než 1 hodina....
Zajímavé ale je, že ten čánek o sovětském tahači sem včera neviděl (zatímco novější o rollsu jo) a dneska už mi ho to ukazuje.....?!?!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hlásí mi to, že bylo dosaženo maximální velikosti příloh...chtělo by to dofóknót místo na serveru
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time