Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

Příspěvek od pjanda »

Prevrtulovano rozhodne bylo :) Ale co nadelate, ja jsem si odhaleni vetsiny novinek pro dalsi modelovy rok v jediny den nevymyslel a kdybychom to rozlozili do delsiho casove casoeho obdobi, lide nam reknou, ze uz to davno cetli... I takto jsme to lehce rozlozili, jeste jednu BMW novinku susime na zitra. To kdybyste po po tomto nasupu mel zitra abstak ;))
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

absťák mám úplně jinej.... lyžovací.... a proto sme byl neska v Altvatergebirge: po dnešku mám (už nyní na začátku červce) zajištěny krásné 3 týdny na horách v budoucí sezoně (po týdnu v Altvatergebirge, Kleine Fatra a Frankreich).... ještě dojednávám pár dnů a ž týden na Tuxu.... ježyšmarjá, já bych.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

No..poraď mi nějaké alpské středisko s pěkným hotelem kde je bazén a třeba i sauna...zhruba do těch 550e i se skipasem.
2.016V 99kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

čeče, já nevím...na hory chodím lyžovat (ráno sem první na lanovce a večer mě musí sundavat z lanovky, aby ji mohli zastavit), takže sauna i bazéni dou mimo mě.... doporučuju ale francii, asi takový rozdíl (v kvalitě lyžování) jako je mezi krkonošema a chopkem, tak je mezi chopkem a rakouskem a stejně tak mezi rakouskem a francií... akorát je to kura daleko...
kazysvjet
Pan Řidič

Příspěvek od kazysvjet »

autoforum neni v okruhu temat na google+. nestalo by za to se tam pridat? :)
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Zatim jsem Google+ moc nezkoumal, a tak se v tom uplne neorientuji, ale kdyz si dam hledat v tematech "autoforum", najde to radu nasich clanku. Jak by se melo projevovat to, co zminujete?
Skanz3n
lacomme
Autoškolák

Příspěvek od lacomme »

Google+ se stane takovou technictejsi (neznamena to vsak slozitejsi) volbou k facebooku, ty kruhy (temata) pokud se nepletu znamenaji to co na facebooku fan stranky a skupiny

pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

K tomu mi ale kolega nyni rikal, ze komercni prezentace tohoto typu zatim na G+ byt nemohou, ze je tam jen par pilotnich projektu. Jiste neni problem byt na G+ jako na FB, ale nevim, zda je to nyni realne mozne...
Skanz3n
normack
Adept autoškoly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od normack »

K tomuto tematu rikam ze je to zatim zbytecne. Na google+ je zatim par nadsencu, system stale jeste neni volne pristupny, jen na pozvanky, takze by ani okruh pripadnych odberatelu nebyl prilis siroky. Verim ale ze jakmile bude sluzba nasazena do ostreho provozu, tak se tam autoforum hned objevi :ymapplause:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

normack píše:K tomuto tematu rikam ze je to zatim zbytecne. Na google+ je zatim par nadsencu, system stale jeste neni volne pristupny, jen na pozvanky, takze by ani okruh pripadnych odberatelu nebyl prilis siroky. Verim ale ze jakmile bude sluzba nasazena do ostreho provozu, tak se tam autoforum hned objevi :ymapplause:
tak jistojistě zaujme čestné čelné místo na mém seznamu ignorovaných/zakázaných webů, hned vedle FB...
Obrázek

chybí mi tu zvracející smiley... ;)
Odpovědět