Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
merlin
Porsche Expert

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od merlin »

Goggy píše:Ano, momentálně Breru, která byla tak trochu krokem vedle.
Brera je zenskeho rodu, tak nemoze byt krasna aj schopna ;) aj ked uznavam ze niektore zeny su schopne vsetkeho :D
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Goggy píše: Ano, také si vzpomínám. Neřekl bych, že to je vysloveně špatné auto, ale nejspíš sem očekával něco jiného - nejsem si jistý, na jaké zákazníky Alfa cílila. Přitom by se dalo jednoduše vylepšit, 300kg dolů a kratší převody by vyřešily většinu jeho problémů.
:|
Ja bych rekl, ze to je spatne auto. Nemam lepsi soud za situace, kdyz nedokazu odpovedet na otazku, kterou jste polozil Vy: pro koho to auto je delane. Nemusi byt delane zrovna pro me a muze byt dobre, ale pokud ma auto radu vlastnosti, ktere nemohou vyhovovat nikomu, je proste spatne...
Goggy píše: DSG je "nutnost", 80% nájezdu bude po městě a meziplyny při brždění se už asi stejně nenaučím když jsem to nesvedl se 130kou :|
Neni vetsi chyby nez rezignovat na snahu se zlepsit ;) Meziplyny pri brzdeni se muze naucit kazdy, chce to bud se k tomu dobrat sam, nebo nekoho, kdo Vam s ohledem na auto, Vase zvyky, fyzicke proporce atp. poradi ten spravny zpusob.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

ještě pár Alfiček(BMW taky) a na den odjezdu objednávám autobus a pár odtahovek :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Já souhlasím s Goggym. Pokud má člověk auto na to, aby jezdil většinu času po městě, tak bych také volil automat. Ono, když člověk prostojí většinu času v kolonách, tak automatu ještě děkuje, že ho má :-)

Jinak napište mě tam taky. Fotky aut nemám, bud bych jel HTP nebo MPIčkem, uvidim čím se bude chtít, okruh si projedu tak 1 max dvakrát, spíš bych pak příspěl někomu aby mě svezl v nečem pořádném ;) Jsem řidič lopata :ympray:
2.0i 107kW
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Jen se zeptám - na kolik by ten výlet cca vyšel? Počítám ubytování a jídlo a podíl za dopravu, vlastním autem bych asi nejel :)
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Já počítám tak do 10tky se vším všudy :-?
2.0i 107kW
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

jak koukám na ty protekční SPZ, banda pirátů :D

Záleží podle hotelu, spotřeby auta a člověka :D

nicméně dobrá otázka kde se ubytujeme ;) Kousek je jeden pěkný u kterého už zase není zas tak hezká cena :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Vylozene jako vylet na dva dny to drahe nebude. Pokud pojedete s nekym, je to s dopravou zdarma ;), kdyz si vezmete hotel s nekym (dvouluzko), je to tak 30 euro s polopenzi, k tomu nejake obedy, vecere, trochu kavy nad parkovistem... :) do 50 euro. Co dal, nic...

Benzin na celou cestu s necim normalnim (10 l/100 km) je tak 160 litru, to bude i s nemeckem do 6 000 Kc. Ale auto nestoji jen benzin, ze ;)

Pro hardcore jezdce s vhodnou technikou to ovsem plati jinak - uz bezna cesta kolem 25 Kc/km, tj. tak 40 000 Kc za dojezd/odjezd, za vikend tam nechate aspon pulku pneumatik (rekneme 20 000 Kc), brzd (podobne) + nejakych 100-150 litru benzinu na okruhu. Se vsim vsudy se obvykle okruhovy vikend tak tak vejde do 100 000 Kc - motorsport je drahy konicek :|
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

zapomnel jsi na vlezne na okruh
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
šmoula
Mistr volantu