Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
M3 challenge, do ktere se da NS naroubovat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
A tady na té stránce: http://m3challenge.webs.com/bmwm3.html, máš skoro 500 tratí, které si můžeš nainstalovat. Most, Brno je samozřejmost - většina světových zajímavých tratí je tam taky. Mě třeba hodně zaujala Imola, nikdy bych něřekl, že je to tak pěkný okruh - a pak ještě Hungaroring (ten hodně paříme s mladým proti sobě ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tak bohužel tu akci zrusiliSnowman000 píše:4.4. sa prave presuvam medzi MB a LT...mozno bych sa na Sosne na kukuc aj zastavilBond007 píše:btw nechcete někdo 4.4. do sosnove s KSA? ja se tam asi zajedu podivat
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
F*ck, tak neuvidim Gargamela
Diky moc ale za info...
Diky moc ale za info...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch píše:Oživím jedno historické thema...
Právě sem se (opět zase) přihlásil na konferenci v Dusseldorfu (9-11.6.2015), pohledem do "ringového" kalendáře je celý ten týden "zelený" (tj jízdy pro veřejnost). Takže sem se rozhodl, že si tam letos před/při/po konferenci odskočím projet aspoň jedno kolečko (LÁŽO PLÁŽO!), abych to zelené peklo poznal na vlastní gumy....
Nescu tam ale pořádat nějaký sraz AF.cz, bo sem nesrazový typ.....
taxem se zase z DDorfu odhlásil.... (bo drahá de ve stejným termínu na operaci...).. takže nebude ani NS.... škoda no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak se mi to pomalu blíží, a pořád nějak nemám čas "trénovat". Ještě jsem dostal nápad... Možná je to blbost.. Když se někde uprostřed boje začnu ztrácet v tom kam povede zatáčka za dalším horizontem, nemůže mi pomoct, když si dám do auta navigaci? Problém asi bude s tím že cokoli na přísavkách na okno je pokud vím zakázaný, takže možná telefon v držáku do výdechu ventilace? Co myslíte?
"Zakázané" jsou kamery, navigaci nikdo řešit nebude. Při pěkném počasí máš velkou šanci, že ti směr zatáčky naznačí auto před tebou. Jen s rozumem, neb držet se někoho zkušenějšího je nejlepší cesta jak poslat auto do svodidel
dali: jedes nekym nebo sam? protoze pokud se spolujezdcem, mohl by ti zvladnout zatacky cist z itinerare a naznacovat, kam jet. imho lepsi nez navigace.
jinak hlavne ze zacatku radeji pomaleji a opatrne
jinak hlavne ze zacatku radeji pomaleji a opatrne
Autoforum.cz
Navigaci na NS jsem zkusil před dvěma lety, ale nefungovalo to - v tehdy aktuálních mapách Garminu NS nebyla A stejně jsem až na několik málo míst na trati měl pocit, že by mi ani moc nepomohla.
A mám obavu, že i spolujezdec bez vlastních zkušeností z NS by se v mapce docela ztrácel. Zato se hodí, aby sledoval provoz a případně varoval řidiče před auty kolem.
A mám obavu, že i spolujezdec bez vlastních zkušeností z NS by se v mapce docela ztrácel. Zato se hodí, aby sledoval provoz a případně varoval řidiče před auty kolem.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Kamarád co mě tam veze na plaťáku to má dost najetý (na herní konzoli ). Pak tam mám spicha s anglánama co maj většinou stejný auta, třeba se mi podaří někoho zlanařit aby jel se mnou. Tam bych ale viděl problém v tom že anglicky mluvit sice umím, ale nejsem si jistej jak mi při tak záživný činnosti bude hlava pobírat anglický pokyny v rychlým sledu, natož potom v případě nějaký krize. Budu se snažit jet si svým tempem a hlavně namísto víkendu dávám přednost několika podvečerním dvouhodinovkám ve všední dny, což doufám bude znamenat podstatně mírnější provoz.