Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Já bych se rád opět přimluvil za nějaký údaje o zrychlení dle gps k vašim videům se zrychlením. Samotný video sice nějakou představu dá, ale já pak u aut co mě zajímají složitě odečítám abych měl reálný info.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
[quote="mmira"]co se testu Mazdy 6 tyka, ten muzu slibit, jen bohuzel s automatem, ktery tomu autu docela ublizil.
A zhruba kdy vyjde test té mazdičky? Uvažujeme ve firmě o koupi 2-3 ks, mám ji párkrát projetou, bohužel také pouze s automatem, ale já preferuji manuál.
A zhruba kdy vyjde test té mazdičky? Uvažujeme ve firmě o koupi 2-3 ks, mám ji párkrát projetou, bohužel také pouze s automatem, ale já preferuji manuál.
nekdy v pristim tydnu by na ni mohla dojit rada. jeste pred tim se ale podivame na jedno male kupe.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
-
- Spolujezdec
Už tu bolo BRZ, GT86, Veloster, žeby konečne Cayman? Je už vo výhľade aj Audi S3, ideálne Sportback??
Jo, z dříve ohlášených zbývá Cayman a nový Range Rover, a letos už nic lepšího nebude
Miro Mihalik píse uz i pro Autoweb?
MM pise uz jen pro autoweb
Autoforum.cz
A to prosím proč?? (můžeme-li vědět)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Podla vsetkeho odisiel zase v tu istu dobu Dalibor Zak z Autowebu...mozno tam je ten dovod, alebo?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mně teda z dat u článků na obou serverech připadalo, že se to překrývá, navíc jsi tu furt uvedený mezi redaktory, ne?mmira píše:MM pise uz jen pro autoweb