Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
sem divnej, to už vím dávno...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já jen nepochopím lidi, co berou čtyřválce jako MOTOR, ale třívál jim vadí. Kdyby to byli nějací zastánci R6 a V8 motorů tak budiž, ale 4 válec má charakter někdy horší než ten R3.
Otázka na redakci: mainpage AF.cz - jak je možné, že sem v poslední hodině kliknul na refresh stránky aspoň 5x a nic nového se mi nezobrazilo a když sem kliknul pošesté, taxe mi ukázal nový článek (o novém merc A - to ale není podstatné), s datem vydání už před 51 minutama (ale zobrazil sa až fčíl?!?!)
IE10/W7 32bit Professional vč. všech updatů
IE10/W7 32bit Professional vč. všech updatů
A zase: za poslední půhodinu sem kliknul na refresh aspoň 5x a nic nového se nezobrazilo.... při šestém kliknutí naskočil už 32minut starý článek o našich snech z plakátu nad postelí
nevim jak to má IE, ale zkus Ctrl+Shift+R ..reload stránky bez cookies
Cookies sice nemaji s pozadavkem na refresh co delat, ale ve vysledku jsi se trefil, staci pouzivat cacheless reload CTRL+F5 namisto obycejneho F5, ktere porovnava casovou verzi lokalni a webove verze.
Prosel jsem zdrojak, cas publikace zmineneho clanku je nastaven na 19.30 a Autoforum pouziva casova razitka po pulhodinach vzdy v pul+2min a celou+2. Pokud tedy pavproch obnovoval stranku "obycejnym" F5 v case mezi 19.32-20.01 dostalo IE vzdy info o nezmenene podobe stranky a nacetlo ji z lokalni cache. Sesty refresh ve 20.02 se presne trefil do chvile kdy stranka obnovila verzi a nacetl se 32 minut stary, v tuto chvili novy clanek.
Prosel jsem zdrojak, cas publikace zmineneho clanku je nastaven na 19.30 a Autoforum pouziva casova razitka po pulhodinach vzdy v pul+2min a celou+2. Pokud tedy pavproch obnovoval stranku "obycejnym" F5 v case mezi 19.32-20.01 dostalo IE vzdy info o nezmenene podobe stranky a nacetlo ji z lokalni cache. Sesty refresh ve 20.02 se presne trefil do chvile kdy stranka obnovila verzi a nacetl se 32 minut stary, v tuto chvili novy clanek.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
díky za vysvětlení, pro mě, PC lamu je sice trochu španělsky, ale i tak díky
Fiat 500X s 1.4 MultiAir
Je to realne?
Je to realne?
Vytrženo z diskuse pod článkem o zrestaurované škodě 130RS:
Na druhou stranu - ty odkazy na "second hand" jsou supr, člověk aspoň vidí co všechno krásného v minulosti bylo a neska už není - Bruseli nasrat!
Chlapec má imho pravdu, se mi taky zdá, že nějak v poslední době těch testů výrazně ubylo...Tak je to tady pobočka AAA Auto nebo co? Půlka článků o nějakejch ojetinách na prodej, ale normální test aby tu člověk pohledal...
Na druhou stranu - ty odkazy na "second hand" jsou supr, člověk aspoň vidí co všechno krásného v minulosti bylo a neska už není - Bruseli nasrat!