zánovní octavia rs tsi
zánovní octavia rs tsi
Kolega shání nějaký pěkný 1-2 letý kousek, liftbak, ideálně v manuálu.Kdybyste o nějaké dobré nabídce věděli, budu rád, děkuji.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Re: zánovní octavia rs tsi
Nechtel by cupru 280? Vyroba 12/15, do provozu 01/16. Stribrna, cerna kuze (bez tech bilych nesmyslu), DSG, navi, naky asistenti a drobnosti. Aktualne najeto 38tkm, 3 vymeny oleje (millers CFS), naky filtry atd s maximalni peci. Je na 19" OEM zimacich a pridam 4 novy letni gumy. Auto se u me melo dobre, bud chrape v garazi nebo lita dalky po dalnici vetsinou...M.Z. píše:Kolega shání nějaký pěkný 1-2 letý kousek, liftbak, ideálně v manuálu.Kdybyste o nějaké dobré nabídce věděli, budu rád, děkuji.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Dnes jsem zrovna premyslel nad tim, za kolik to nabidnout, jenze kdyz to nekdo koupi, tak zase budu muset jezdit s mx5
A stejne uz to ma skoro 2,5 roku
Pravda vyděsí
Ja to moc neresim, dostal jsem nabidnutej dobrej protiucet. Auto musim odevzdat 13.3., kdyz do ty doby nekdo nabidne lepsi cenu, je to jehoBrus píše:Dnes jsem zrovna premyslel nad tim, za kolik to nabidnout, jenze kdyz to nekdo koupi, tak zase budu muset jezdit s mx5
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Chlapi, určitě mi svoje nabídky pošlete, nic není černobílé, třeba by po něčem skočil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3