Octavia III
Re: Octavia III
Navic mam takovy neblahy pocit, ze zatimco Hyundai/Kia preplaci evropske designery aby se vymanila z obludneho vzhlednu typicke asijske provenience (viz i30 MY2017), tak skodovka jde nejak opacnym smerem a zatim toho „asiata“ nechala kreslit jen celni partie…
Pripocteme-li k tomu obvyklou zvyklost k recidive a modelove unifikaci, nemam pochyb o tom, jak by v tuto chvili vypadal facelift Rapidu a Fabie.
--
U Kodiaqu ten uhel z predni masky ke svetlum pokracuje v linii, na O3 je to zalomene pokazde jinak. Hruza.
Pripocteme-li k tomu obvyklou zvyklost k recidive a modelove unifikaci, nemam pochyb o tom, jak by v tuto chvili vypadal facelift Rapidu a Fabie.
--
U Kodiaqu ten uhel z predni masky ke svetlum pokracuje v linii, na O3 je to zalomene pokazde jinak. Hruza.
- Přílohy
-
- korea-design0.jpg (225.06 KiB) Zobrazeno 4040 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není přece nic tajného, že důležitým trhem je Čajna, kde se tyhle parvary budou soudruhům jistě líbit. I LuftJarda bude radostí chrochtat.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Myslim ze u asiatu to funguje presne naopak a evropskou produkci se chteji odlisit od stada vzhledu ssangyongu.
Staci se podivat jak mocne ti bezejmeni cinsti vyrobci kopiruji evropskou klasiku.
Staci se podivat jak mocne ti bezejmeni cinsti vyrobci kopiruji evropskou klasiku.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Design je v klidu.
Mě akorát zajímá, zda budou v příplatcích už i potkávací LED?
Mě akorát zajímá, zda budou v příplatcích už i potkávací LED?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ctrl_j: To ano. Akorát škodovákům to evidentně nikdo neřekl ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Driver: budou
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Driver: budou
No pain, no gain.
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já minulý týden objednal Kodiaq 140kW DSG... Přijde v 06/2017.
No pain, no gain.
Vespa time
Tak fajn.
Potom tím pádem konstatuji, že jsem spokojen a vůbec bych to neprožíval.
Mi je sympatické, že se inspirují u Mercedesu,a tam z Vašeho pohledu, což si já nemyslím, jsou taky debilové, co chtějí prodávat v Asii...
Když se podívám na předposlední E čistě jen z hlediska designu předního světlometu, je to snad ještě větší hrůza, než to předchozí dělené. Divím se, že proti tomu taky nepíšete petice...![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Se na takový světlomet připravte třeba u další generace...
Potom tím pádem konstatuji, že jsem spokojen a vůbec bych to neprožíval.
Mi je sympatické, že se inspirují u Mercedesu,a tam z Vašeho pohledu, což si já nemyslím, jsou taky debilové, co chtějí prodávat v Asii...
Když se podívám na předposlední E čistě jen z hlediska designu předního světlometu, je to snad ještě větší hrůza, než to předchozí dělené. Divím se, že proti tomu taky nepíšete petice...
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Se na takový světlomet připravte třeba u další generace...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)