Škoda Rapid
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Rapid
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vycházím z dojmů místního guru pjandy, který tvrdil, že 1.2 TSI 77 má stejnou dynamiku i spotřebu jako OII 2.0 TDI.
Bez nadsázky bych čekal spotřebu 8-9l (standardně okolo 8l, s ohledem na plné obsazení možná k těm 9l). Rapid má dlouhou šestku, která by na dálnici mohla fungovat a průměr 131 km/h zase není nějaká extra střelba. S OII 1,9 TDI jsem měl Brno-Praha s průměrem 149 km/h za 7,4l. Při průměru okolo 130 km/h v pohodě pod 6,5l i ve více lidech.
Bez nadsázky bych čekal spotřebu 8-9l (standardně okolo 8l, s ohledem na plné obsazení možná k těm 9l). Rapid má dlouhou šestku, která by na dálnici mohla fungovat a průměr 131 km/h zase není nějaká extra střelba. S OII 1,9 TDI jsem měl Brno-Praha s průměrem 149 km/h za 7,4l. Při průměru okolo 130 km/h v pohodě pod 6,5l i ve více lidech.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Malé "turbo" v poměrně velké zátěži, podle mě určitě přes 10.
takže vítězem se stává ?
výsledná spotřeba byla 8,3l
výsledná spotřeba byla 8,3l
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bambus ) máš jedno bludištáka
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
tak to teda klobůk dole....
(jako myslím poklona před motorářema z česany nebo odkuto)
(jako myslím poklona před motorářema z česany nebo odkuto)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.