Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Už je na značkách a zimácích, v pondělí pro ni jedeme.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak do ní nasedni tou správnou nohou. A ne abys jí hned šlapal na krk, chuděrce
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Kolega, já ani metr
A je to kliďas, takže ji asi zajede opatrně....
A je to kliďas, takže ji asi zajede opatrně....
Kolega mě ráno na saloně aji pustil na chvílu do ní sednúť.... ale to bylo asitak fšecko.... už ji ojel, teda zajíždí - meldoval, že dyž jede v "normal" a dá prudce kickdown, tak to přepne do "sport" a de až do omezovače a a ař potom přeřadíí..... hezky, dobře Ty... nato, že to má na tachu asi 100km
Wolej po 1-2 tisk km měnit nebudeme, zato ale budeme ignorovat QG1 (30tis) a budeme měnit po 15-ti.....
Jarku, tak ať slouží dobře, bez problema a bez nehod!
Wolej po 1-2 tisk km měnit nebudeme, zato ale budeme ignorovat QG1 (30tis) a budeme měnit po 15-ti.....
Jarku, tak ať slouží dobře, bez problema a bez nehod!
To mě pán pro změnu tvrdil, že výměna oleje mimo autorizovaný servis je porušení podmínek operáku. A že kdybych si to chtěl nechat vyměnit mimo plánovaný interval, tak by to bylo za plnou palbu u nich a ještě by se musel zeptat. No tak jsem se zasmál, ujistil se v tom, že odkup do rodiny po třech letech nepřipadá v úvahu a ať se s tím pak nasírá někdo jinej.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Takové kidy bych vůbec neřešil, nemá šanci za použití origo filtru, nic zjistit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Lachende Bestien
- Letec
Pán pouze zajišťuje (a to pravděpodobně pod tlakem nadřízených) servisům/prodejcům ND budoucí výdělky za opravy/ND/výměnu motoru do budoucna - prostě určitá forma kurvítka, v tomto případě jde o svévolně stanovený interval výměny oleje - jsou-li lidé zaměstnaní v autoprůmyslu schopni navrhnout a zkonstruovat tak relativně složitý systém jako je motor (a veškeré další systémy nutné k provozu auta), pak pravděpodobnost, že stanovený limit 30k km není jasný úmysl snížit životnost/zvýšit opotřebení motoru, se limitně blíží absolutní nule.Stepan píše:To mě pán pro změnu tvrdil, že výměna oleje mimo autorizovaný servis je porušení podmínek operáku. A že kdybych si to chtěl nechat vyměnit mimo plánovaný interval, tak by to bylo za plnou palbu u nich a ještě by se musel zeptat. No tak jsem se zasmál, ujistil se v tom, že odkup do rodiny po třech letech nepřipadá v úvahu a ať se s tím pak nasírá někdo jinej.
Takže seriózní a prozíravý zákazník soucítící s finančně slabšími kupci ojetých aut by si měl teoreticky prosadit změnu smluvních podmínek nebo jít ke konkurenci (pokud vůbec existuje), kde tímto způsobem záměrně motory nekurví hned od začátku.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Tak.... ujeto 1603 km a už svítí palubka..... "chyba start-stop systému".....
Jj, (povinnou) inovací (ala prdel, pardoň brusel) ke světlým zítřkům......
Jj, (povinnou) inovací (ala prdel, pardoň brusel) ke světlým zítřkům......
Tak schade je v tymhle nevinně - kukuna mu tam zežrala druot.... už to mění (pojistka to kryje) a dostane tam pískací rušičku (tu halt musíme zaplatit).
Včera jsem parkoval vedle Karoq. Ošklivé auto. Vlastně jsem dodnes nepřišel na to, co lidi k SUV láká?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.