Octavia III

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
noveautičko
Pan Řidič

Re: Octavia III

Příspěvek od noveautičko »

Nápodobně Bobe.. ;) nejsi ty náhodou prodejce této značky? :ympray: to by mne mrzelo.. x_x
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Vrátil jsem se z cest a koukám, že už tu jsou další osočovaní. Nic si z toho Bobe nedělej, nejsi sám ;)

Ale k meritu věci. V O3 RS je dobrá základní výbava a ani další dovybavení není svazováno koupí různých asistentů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
noveautičko
Pan Řidič

To je ale smutné,že až od modelu RS je dobrá výbava a příplatková výbava není svazována nucenou výbavou za příplatek.. ;)
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jak psal Bob, každý má občanku a může se svobodně rozhodnout koupit či nekoupit, víc bych v tom nehledal.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ne, prodejcem nejsem, nikdy jsem nebyl a snad ani nikdy nebudu... Ale ty jsi pořád ten stejný...akorát opět jiný nick. Že tě to pořád baví...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
noveautičko
Pan Řidič

A kdybych psal o OIII jako o nej voze a že je to nejlepší auto co poměr cena/výkon..budeš v pohodě? ;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ale o tom to chlapče vůbec není...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
noveautičko
Pan Řidič

A o čem to je chlapče? kdyby se tu psala nepravda,bral bych to..ale takhle..
jirka87cz
Autoškolák

Příspěvek od jirka87cz »

jedna rozhořčená...

moje rok a půl stará OIII mě začla neuvěřitelě zlobit...ve čtvrtek pozdě večer když sem se vracel z Lb dom se mi ozvala divná rána někde z práve strany auta...no tak vypnu rádio a poslouchám co to jako kua bylo...a slyším celou cestu dom takový ševelení...no byl sem unavenej a dál to neřešil...tak v pátek ráno sedlám OIII a razím na LB...po chvilce co se to ohřálo sem začal občas slyšet zase to divný ševelení...neřeším to jedu dál...odpoledne když se vracím zpět dom to bylo už hodně hlasitý a nejvíc na R10 při 140tacho to znělo jako když mi na kraftru odešlo ložisko na karadanu...šilený tak sem doplachtil do vrchlabského servisu...při tom plachtění sem si všiml vybrací do řadičky...v servisu při 2x zkušební jízdě na mě koukali a nevěděli...prý sem přecitlivělej a možná sem odchytil ložisko na kole v začátku konce....objednali mě na středu že to musej celý rozebrat :-o ...no dneska sem to natočil a ono to chrastí už i na volnoběch, asi nebude ložisko na kole :(( :(( ...chalani nevíto někdo co by to mohlo bejt?
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

jirka87cz píše:jedna rozhořčená...

moje rok a půl stará OIII mě začla neuvěřitelě zlobit...ve čtvrtek pozdě večer když sem se vracel z Lb dom se mi ozvala divná rána někde z práve strany auta...no tak vypnu rádio a poslouchám co to jako kua bylo...a slyším celou cestu dom takový ševelení...no byl sem unavenej a dál to neřešil...tak v pátek ráno sedlám OIII a razím na LB...po chvilce co se to ohřálo sem začal občas slyšet zase to divný ševelení...neřeším to jedu dál...odpoledne když se vracím zpět dom to bylo už hodně hlasitý a nejvíc na R10 při 140tacho to znělo jako když mi na kraftru odešlo ložisko na karadanu...šilený tak sem doplachtil do vrchlabského servisu...při tom plachtění sem si všiml vybrací do řadičky...v servisu při 2x zkušební jízdě na mě koukali a nevěděli...prý sem přecitlivělej a možná sem odchytil ložisko na kole v začátku konce....objednali mě na středu že to musej celý rozebrat :-o ...no dneska sem to natočil a ono to chrastí už i na volnoběch, asi nebude ložisko na kole :(( :(( ...chalani nevíto někdo co by to mohlo bejt?
Mas to v zaruce, tak bych byl na tvem miste v pohode... Podle popisu to muze byt spusta veci
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět