Octavia III
Re: Octavia III
zkrácená Z4 by ho toho mastodonta už dala s prstem v nose (ale ne se mou za volantem )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- noveautičko
- Pan Řidič
Dobrý den,uvažuji s kolegou z práce o koupi nového vozu a nejlépe ve verzi combi,padla nám do oka tato dvojice..:
Octavia combi 1.4 tsi ambition a VW Golf 7 variant 1.4tsi comfortline..chápu,že jsem v tématu Octavia III,ale zajímal by mne váš názor ke kterému vozu se přiklonit,děkuji
Octavia combi 1.4 tsi ambition a VW Golf 7 variant 1.4tsi comfortline..chápu,že jsem v tématu Octavia III,ale zajímal by mne váš názor ke kterému vozu se přiklonit,děkuji
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Osobně hlasuji pro Golf7. Zajeď se podívat, projeď se a budeš mít jasno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
OIII jsem jel,ale jen lift s 1.6 tdi a nic moc..možná kazil dojem ten motor..(nejsem na saze)..trochu hlasitá zadní náprava,možná že benzín tímto netrpí,musím projet Golfa7 variant v tom jsem jen seděl a byla to parádička..co jsem sestavoval konfigur ve středních výbavách bez příplatkových položek,tak je na tom VW Golf7 variant 1.4 tsi comfortline lépe..490.000,- 517.000,-
O3 RS je v garáži. Zatím najeto přes pár set km, těžko hodnotit, všechno je ještě moc syrové a řidič si taky musí zvykat V pondělí jedu na 2 týdny na Šumavu, pak budu schopen říct víc. Zvykám si na ten hmat na vypnutí start/stop, občas zapomenu, ale ono se to hned připomene Na co si možná nezvyknu je ten hranatej volant, navíc věnec je nahoře dost slabej a to mám malý ruce. Případně ho vyměním aspoň za původní kulatý, je lepší? Dal bych fotku, ale nejde mi to přiložit. Kde dělám chybu?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
zkus ten obrázek uložit na imageshack.us nebo jpeg.cz a ono ti to nabídne přímo odkaz ve formátu pro vložení do fora (phpBB)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jsem se polepšil a uložil fotku z přírody, když noveauticko tak zkritizoval industriální pozadí původní fotky
Odpoledne jsem se byl projet, podvozek se zdá fakt dobrý, brzdy taky. Motor menší prodleva při přechodu z pasivní do aktivní jízdy, ale je to zatím syrový, těžko ukvapeně soudit. Já vím, je to turbo, ale u O2 RS to nebylo tak výrazný. Taky se mi zdá větší odpor na plynovém pedálu, ten mi šel na O2 RS měkčeji. Na hranatej volant si nemůžu zvyknout, jak jste na tom vy, co ho případně máte?
Naposledy upravil(a) jerry dne pát 07 srp 17:49, celkem upraveno 2 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
na hranatý volant si zvykneš během dvou max tří týdnů, pak už ti to ani nepřijde, samozřejmě pokud nestřídáš auta, osobní zkušenost
- noveautičko
- Pan Řidič
To neudržovaný okolí kolem garáží je asi v Brně,co?
Ve stříbrný pěknej sleeper.
U mě obecně vadí/nevadí u dole rovnýho volantu záleží na převodu řízení. Pokud jsme schopnej i 180° vracák na silnici utočit bez přehmátnutí a tím pádem přijdu se skosenou hranou do styku jen ve městě při parkování a odbočování na vinglech, pak mi prakticky nevadí.
U mě obecně vadí/nevadí u dole rovnýho volantu záleží na převodu řízení. Pokud jsme schopnej i 180° vracák na silnici utočit bez přehmátnutí a tím pádem přijdu se skosenou hranou do styku jen ve městě při parkování a odbočování na vinglech, pak mi prakticky nevadí.
RWD