Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
taky mám dobrou modrou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já myslím, že tady velí prodeje a docela bych se vsadil, že se to stane nejprodávanější variantou. Co si o tom ale sám myslím, je vcelku jasnéjerry píše:No vidíš, na to jsem zapomněl Ale já mám modrou
Ale abych nebyl OT. Absolutně teda nechápu to naftový RS 4x4. Asi jsem fakt stará škola, ale rozum a logika by velela naftový Scout 4x4 a benzinový RS 4x4.
Pravda vyděsí
Nakonec jsem si zvyknul na nekulatej volant, i ten zavěšenej plynovej pedál už mi nepřijde, ale co bych nesnesl je, ta pravá prázdná díra pro vejfuk u naftové O 3 RS. Můžu mít výhrady k tvaru, ale aspoň to musí být funkční. Tohle je pro mě absolutní hrůza, to by mě budilo ze spaní
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
já to tušil, takových potkávám hodně, hlavně při sportupavproch píše:taky mám dobrou modrou...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: určitě... Navíc to má brutální krouťák , takže 4x4 nutné
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na nekulatý volant jsem si taky zvykl. zavěšený plynový pedál - mně ani tak nevadí to zavěšení, jako spíš ten nerovný povrch, takže pokud se k tomu dá bota s nerovnou podrážkou, tak je to celkem nepříjemné. Ale teda výfuk by mi byl celkem jedno - končím u toho že si řeknu: "trapné"jerry píše:Nakonec jsem si zvyknul na nekulatej volant, i ten zavěšenej plynovej pedál už mi nepřijde, ale co bych nesnesl je, ta pravá prázdná díra pro vejfuk u naftové O 3 RS. Můžu mít výhrady k tvaru, ale aspoň to musí být funkční. Tohle je pro mě absolutní hrůza, to by mě budilo ze spaní
Pravda vyděsí
jerry píše:já to tušil, takových potkávám hodně, hlavně při sportupavproch píše:taky mám dobrou modrou...
jj, já ji taky dostal za celkovou tělesnou slabost...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jaký rozměr zimních pneu jezdíte na O3 RS? A jakou značku?
OAMTC Winterreifentest 2015
- Přílohy
-
- oamtc-2015b.pdf
- OAMTC Winterreifentest 2015
- (178.66 KiB) Staženo 140 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/