Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
tak skautíkovi už vyhřezla střeva, zítra proběhne implantace nových plic Borg Warner, made in Hungary.... stávající plíce vykazují značný stupeň promaštění...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To to moc dlouho nevydrželo.
Mě teď škodofka taky zlobí. Za studena, při jízdě občas jemně /ale stále nepříjemně/ cuká. Volnoběh je v pořádku, zvuk pořád stejně otřesný (2.0CR-TDI 103kw CFFB; najeto cca 150 tkm). Akcelerace, spotřeba, zvuk je stále stejný.
Stalo se to po cca 3000 km na západoevropskou naftu. Předtím v pohodě. Cuká až po první nádrži nafty od LukOil :-/
Mě teď škodofka taky zlobí. Za studena, při jízdě občas jemně /ale stále nepříjemně/ cuká. Volnoběh je v pořádku, zvuk pořád stejně otřesný (2.0CR-TDI 103kw CFFB; najeto cca 150 tkm). Akcelerace, spotřeba, zvuk je stále stejný.
Stalo se to po cca 3000 km na západoevropskou naftu. Předtím v pohodě. Cuká až po první nádrži nafty od LukOil :-/
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
naopak bych řekl, že na 1.8TSI to vydrželo hodně...u nás šel první motor srát ve 42000km...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co vy lidi s těma motorama furt děláte?řidičBOB píše:naopak bych řekl, že na 1.8TSI to vydrželo hodně...u nás šel první motor srát ve 42000km...
skautíkovo nové plíce plícujou jak divé, kolega říká, že tak to auto nikdy nejelo.... akurváth.... fčera byl na otočku v čechách a za 800km mu to zežralo litr woleje.... po každém brždění motorem a následném přidání plynu to modře začoudí.... takže to valí na 99% buď sedlama ventilů nebo kroužkama.... takže hlava pude dolů.... chjo no....
skautík neska (i přes mizející wolej) prošel jak STK, tak i ME.... ale stejně pude pod nůž.....
dnes jsem potkal kolonu novych fabii na F znackach. asi Skodovka porada spanile jizdy po republice. prvnich par jsem podvedome registroval jako Rapidy, pak mi doslo, ze tam neco nesedi, mrkl jsem znova a celkovy dojem je takovy, ze to je predchozi fabie s priostrenymi rysy. takze zase uzke, vysoke auto na chudach.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou