Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
myslím, že toho po CZ cestičkách nalítám celkem dost, takže mám přehled o českém vozovém parku a změnám v něm... podle toho, co vidím a potkávám, bych řekl, že rapid je prodejní propadák.... na trhu už rok nebo dva nebo kolik a potkávám jich výrazně méně, než oct. II, která je na trhu pár měsíců....
a šade místo aby zlevňovala, tak vlastně zdražuje....
a šade místo aby zlevňovala, tak vlastně zdražuje....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Rapid je propadak a nejen u nas.
Skodovku mam rad, bo je ceska, ale tim to tak hasne. Rapid je bohuzel ubohost. Jo kdyby to stalo tak o 60-80 tisic mene tak by se to dalo prezit, ale takhle to je vysmech.
Ve vysledku je to dost podobne novemu loganu.
Celkove skodarna tezi z nejake "historie", ale pomalu i od toho se upousti.
Vsechny auta stejny desing v podstate vytvorila jak uz nekdo rekl euro-skatuli. Reknes velikost a kolik mas a oni uz ti neco strci. A co to je za model poznas podle nejakeho pdfka na strankach schade.cz
A novej superb? Ohavnost
Skodovku mam rad, bo je ceska, ale tim to tak hasne. Rapid je bohuzel ubohost. Jo kdyby to stalo tak o 60-80 tisic mene tak by se to dalo prezit, ale takhle to je vysmech.
Vsechny auta stejny desing v podstate vytvorila jak uz nekdo rekl euro-skatuli. Reknes velikost a kolik mas a oni uz ti neco strci. A co to je za model poznas podle nejakeho pdfka na strankach schade.cz
A novej superb? Ohavnost
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Škoda slov....to je jediné, co mne v poslední době napadá ke Škodě auto. Před lety jsem byl na Škodu na**án, zato, co dělá a jak se chová, ale dnes už mi to přijde š(Š)koda emocí....
MG - radost až na kost.
Souhlasím s tebou, ale ceny už trošku klesají. Kolega teď koupil rapida jako referentské auto a nemůže si to vynachválit. To že management přepálil ceny je jasné, ale to auto bych úplně neodepisoval.Dallen píše:Rapid je propadak a nejen u nas.
A novej superb? Ohavnost
Žabža
Pracuji v https://www.autopujcovnavpraze.cz/ a auta prostě miluju.
Pracuji v https://www.autopujcovnavpraze.cz/ a auta prostě miluju.
jsem si myslela, že to bude o moc hezčí autíčko, Rapid se mi vůbec nelíbí.
před chvílí semšel pěšo z práce a u souseda zastavil úplně novoučky SII Combi poface v černé barvě.... ten poface čumák....
žádné patvary, oblinky, kudrlinky, píčoviny bigbít hašlerky a trenky do zvonu.... strohé ostré hrany, hranaté geometrické tvary... tak to má byť....
tímpádem vzhledově u mě SII přestupuje z kategorie "never ever šeredka" ) do kategorie "proč ne?!?"
žádné patvary, oblinky, kudrlinky, píčoviny bigbít hašlerky a trenky do zvonu.... strohé ostré hrany, hranaté geometrické tvary... tak to má byť....
tímpádem vzhledově u mě SII přestupuje z kategorie "never ever šeredka" ) do kategorie "proč ne?!?"
Kombik de, sice bych se nad nim nerozplyval. Ale ten sedan to je snad nejhnusnejsi skodarna ever
AR166V6, F850 Special
Me by jen zajimalo kolikrat jste v nem jel. Me se moc nelibi, nevybral bych si ho, ale srovnani s nejlevnejsimi auty mi prijde prehnane...Dallen píše:Rapid je bohuzel ubohost.
oftaka II, 1.6CRD, 4x4, MR 2011 (do provozu XII.2011, tj asi 3/4 roku po záruce), na tachu 70tis km,.... umřel, a to tak že úplně na padrť, homokineťák PP kola... chjono, nesa to fakt nic nevydrží....