Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
tak ňa fčíl při pročítání nešního článečku o Rapidu Combi (pardoň, spejsbek) napadlo.... bych se i vsadil, že fobija III, až bude, tak bude zřejmě menší nebo max stejně velká jako stávající fobija II, ale bude enem hatch (a víc do "sportovna" v intencích schade) a combi nebude vůbec.... co myslíte?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
Myslím, že myslíš špatně. Ale je to jen můj názor, žádnými informacemi neoplývám.
FIII Combi bude.pavproch píše:tak ňa fčíl při pročítání nešního článečku o Rapidu Combi (pardoň, spejsbek) napadlo.... bych se i vsadil, že fobija III, až bude, tak bude zřejmě menší nebo max stejně velká jako stávající fobija II, ale bude enem hatch (a víc do "sportovna" v intencích schade) a combi nebude vůbec.... co myslíte?
Jinak náběh FIII je 35KT/14-HB a 44KT/14-Combi.
Bez bodů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Po D1 jezdilo včera hafo "nových" Superbů na eFkách...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak jsem teď strávil pár desítek kilometrů na sedadle spolujezdce v asi týden starým Rapidu 1.2 TSi a musím říct, že v něčem tak hrozným už jsem dlouho nejel. Proč? Auto jako takový v pohodě, nevím která to byla verze (kolik kW), ale motor neměl absolutně žádnej problém se zrychlením a ani se přitom podle zvuku netrápil. Ale ten hluk od kol byla prostě hrůza. Prvně jsem jeli po starší silnici s hrubým povrchem a sem tam nějakou dírou (a nezdálo se, že by se to s nima vypořádávalo až tak zle), pak po novým hladkým asfaltu. Na obojím byl hluk znatelnej už od cca 50km/h. Jízdu po dálnici si s tím nedokážu vůbec představit. Čím to? Přefoukaný kola? Nedává se na to RTF?
Ne.RTF se tam nedává.Jestli jsi se vezl v Ambition,tak ten je slabě odhlučněný.
Bez bodů
podle tvaru to asi bude HDMI
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To není HDMI konektor, ten je z boků zkosený.
Je to spíš USB.
Je to spíš USB.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Neni to USB ani HDMI, je to proprietarni konektor priplatkove MDI. Dle umisteni je to foto z Yeti.Dix píše:Co je to za konektor pod tlačítky ?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/