Octavia III
Re: Octavia III
BTW: Jak pjanda chválil ten kulatý volant - tak to už není. Ale vykousnutí dole je poměrně malé, menší než v GTI.
jak se mi nejvíc líbí černá, tak takle modrá metla ji sluší velmi taky....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
První zkušenosti:
- Adaptivní tempomat je větší dobro, než jsem čekal, vodění v pruhu je zvláštní (a používat to budu jenom na dálnici), ale dá se na to zvyknout a má to něco do sebe.
- Podle recenzí jsem čekal, že to bude na dálnici hlučnější, ale docela to jde. Canton jsem zatím neměl příležitost úplně vyzkoušet naplno.
- Střešní okno je taky dobro.
- Je to pohodlnější, než jsem čekal - dvojková RS byla na 18 docela tvrdá, tohle je mnohem lepší.
- Sound generátor ve sportovním režimu je takový... legrační, ale asi mi to nebude vadit, když se pojedu někam projet. Na dálnici by mi z toho za chvíli jeblo.
- Moje GTI (teď má přítelkyně) má zvenku lepší zvuk.
Celkově jsem spokojený, ale zatím mám jenom 500 km.
- Adaptivní tempomat je větší dobro, než jsem čekal, vodění v pruhu je zvláštní (a používat to budu jenom na dálnici), ale dá se na to zvyknout a má to něco do sebe.
- Podle recenzí jsem čekal, že to bude na dálnici hlučnější, ale docela to jde. Canton jsem zatím neměl příležitost úplně vyzkoušet naplno.
- Střešní okno je taky dobro.
- Je to pohodlnější, než jsem čekal - dvojková RS byla na 18 docela tvrdá, tohle je mnohem lepší.
- Sound generátor ve sportovním režimu je takový... legrační, ale asi mi to nebude vadit, když se pojedu někam projet. Na dálnici by mi z toho za chvíli jeblo.
- Moje GTI (teď má přítelkyně) má zvenku lepší zvuk.
Celkově jsem spokojený, ale zatím mám jenom 500 km.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Adapt tempomat je supr...takhle nízko bude ale trochu problém v zimě při sněžení. Já bych svoje hlavní auto bez toh nechtěl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ked uz tu padlo slovo na ACC, da sa to nejako vypnut? Myslim aby fungoval len tempomat bez tej radarovej blbosti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Když to nechci, tak si to přece nekoupím...a mám klasický tempomat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bohuzial to bolo omylom objednane... V diskusii clanku zbytocnych veci vo vybave mi vsetci zastanci pisali ze ho predsa staci dat to pasivneho rezimu, ale nikto nenapisal ako, tak ma to zaujima.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem asi také neuměta...protože ten můj (z roku 2010) pasivní režim tedy neumí. A nenašel jsem ho ani na jiných koncernových vozech...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time