Ja se možná nevyjádřil přesně. Ja bych ten diesel nechtěl tak jako tak, ale i tohle samotne by mi hrozne vadilo.Brus píše:falešné výfuky jsou vidět jen zvenku zezadu, ale ten hluk je tam vždyEL_XEL píše:BTW OT: Ty falešný výfuky u dieselové ORS jsou takovej hnus, že bych to jenom kvůli tomu nechtěl.
Octavia III
Re: Octavia III
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To, že to je vidět je ještě OK, protože na to musí mít člověk trochu bystré oko. Ale blbé je, když to v zimě 'kouří' jenom z jedné koncovky
Já tedy kolegům naftu do dvou eReS koupil, ale u mne rozhodovaly čistě ekonomické důvody - nájezd cca 40-50t km ročně.
Já tedy kolegům naftu do dvou eReS koupil, ale u mne rozhodovaly čistě ekonomické důvody - nájezd cca 40-50t km ročně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ne, fakt to i smesne vypada. Minuly tyden jsem na D1 v nekterem tom zuzeni dojel RS TDI a pet kilaku jsem koukal do prazdnoty
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ono tenhle trik vypadal směšně už u O2 Scout, kde byla taková falešná záslepka... Tady to jenom došlo k dokonalé sranda.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
novy passat to ma evidentne take tak, levy kulate koncovky a pak hranate vyusteni, pravy fejk viz. foto
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... obrazek/23
a pritom to puvodne vypadalo tak elegantne...
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... obrazek/23
a pritom to puvodne vypadalo tak elegantne...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ono se to tam údajně u naftových verzí nějak nevejde... Ale nemá to tak i B7 TDI 4motion, která sice má na každé straně jednu koncovku, ale ta pravá je falešné?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tu pravou bych este pochopil zvlast u toho passatu ktery to ma integrovany v narazniku, ale zmrsit takle ten prechod i u te leve to je teda umeni, zvlast kdyz to je videt i z auta jedouciho primo za nim
Ne, u 125kW verze TDI jsou tlumice vyfuku na obou stranach, takze lauf je opravdovy.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/