Kodiaq
Re: Kodiaq
nemyslim zeby 1.4TSI v tom bola nejaka velka tragedia
ved kolko aut stale jazdi s atmo 1.6tkami, a ludia su vysmiaty ako super to taha
ved kolko aut stale jazdi s atmo 1.6tkami, a ludia su vysmiaty ako super to taha
Ja tenhle styl (hubeny/vysoky/dlouhy) teda nemusim. Forester jeste muzu, ale na kodiakovi je videt jak je umele natazenej v zajmu prakticnosti + celkove to vlatne nema zadnej design, je to proste skatule bez napadu.EL_XEL píše:Jak SUV nemusím, tak zrovna Kodiaq mě zaujal hlavně proto, že vypadá spíš jako větší kombík než jako SUV (styl Subaru Forester, jakkoliv ta auta naprosto nechci srovnávat). Nicméně pro mě z výběru vypadl proto, že do něj nebyl pro mě rozumný motor.
Mame jednoho v praci, zakladni vybava + led + navi + dsg + dcc. Je to ergonomicky dokonaly auto, celkem funguje, ale je to presne ten typ auta na prepravu z bodu A do B kdyz musis a nic vic. Na 19” kolech se to v komfortu houpe a stejne to drnca.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Další kurvítko v akci! Za jízdu Paganella - Praha, se to SOS ozývalo co 5-7minut
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A umí to jet i bez chcanek? Nějak hezky to vypnout/odpojit/zapálit by už potom šlo, ny?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já myslel, jestli ten motor ty chcanky potřebuje hardwarově, nebo je to otázka softwaru "if no chcanky, then no brm brm"
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jakmile dojde AdBlue píše to že nenastartuješ a když Ti to zdechne na železničním přejezdu, jde jedině dát jedničku a odjet přes startér pokud Aku má kondici po rovině. Do kopce ne. Na diagnostice lze pustit +50km dojezd na servisní účely ale pak to zase nejede.
Existují na to simulátory kdy adblue jednotku nahradi jednotka která simuluje ale nevstřikuje ale jsou nelegální jako demontáž DPF a určuje to nezpůsobilost k provozu a hrozí třeba v rakousku atd nesmyslné tresty cena cca od 200€ ale ty levné nejsou 100% a dražší mají dlouhou návratnost.
Existují na to simulátory kdy adblue jednotku nahradi jednotka která simuluje ale nevstřikuje ale jsou nelegální jako demontáž DPF a určuje to nezpůsobilost k provozu a hrozí třeba v rakousku atd nesmyslné tresty cena cca od 200€ ale ty levné nejsou 100% a dražší mají dlouhou návratnost.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Nouzově se dá použít i normální voda, ne? Hlavně když má čidlo hladinku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zkus to jestli máš tisíce eur na servis.
Čidla hladiny čtyřúrovňovà byla v první generaci před 10ti lety.
Dneska jsou plováky jako v nádrži paliva.
Čidla hladiny čtyřúrovňovà byla v první generaci před 10ti lety.
Dneska jsou plováky jako v nádrži paliva.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)