Octavia III
Re: Octavia III
eeeee tohle bude firemní auto pro "plebs", takže bude "stock" a žádné dedebilizace se konat nebudou - 77kW musí stačit...(a "neplebs" u mně ve firmě - čti pavproch - mám pod haubnou dostatečně výkonné mnichovské stádo, takže to taky nepotřebuje.... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
At klidne cte, da kvuli toho vypovet kdyz ma na ceste novy sen ceskych rodin? Navic v dyzlu, ctyrhrab, v metle a beztak na hlinach
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
ve středu pro ten sen českých rodin du... esli to stihnu, tak to hned postavím na značky a projedu ... a pak napíšu první (a poslední) dojem....
tak je doma, teda ve firmě, v garáži... kolega měl fčera narozky, tak ji zítra dostane jako dárek...
asitakle: sem s tím enem popojel, celou cestu od prodejce (asi 80km) s tím jela drahá 3/4.....
statické dojmy ze salonu a potem z garáže:
je to velké, pěkně udělané, prostorné, vevnitř hodně podobné oct. II
jsou tam mraky donebevolajících zbytečností (infotaiment, start-stop, barevný maxidot....)
sedačky (std) vypadají mnohem lepší než v Oct II
na 16" (povinně pro "paket pro špatné cesty") 205/55 to vypadá ... mno ... neproporčně...
dynamické dojmy (zvnějšku - jel jsem před tím i za tím a čuměl na to):
- je vidět, že i když je to o 150kilo lehčí než oct II, tak 77kW s tím má hodně práce
- nějak divně a moc sa to v zatáčkách a na zvlněném houpe
- tam kde 3er jede polehoučku a naprosto jistě (dvojitá šikana, cca 80-90kmph), tak Oct III 4x4 vlaje jak hadr na holi... (oct II mi připadá - pohledem zvenku! - jízdně jistější)
- je to proporčně divné (hlavně zepředu a zezadu...), asi nejlepší mi připadá srovnání se stařičkou 105 - když jste širokou poface kastli posadili na úzký preface podvozek....
jízdní dojmy z těch pár stovek metrů, co sem se sklouznul:
- SW utlumení jedničky a dvojky, to je katastrofa
- to plavání a houpání viděné zvenku vevnitř cítit není
- na můj vkus je kolem pilota až moc prostoru
- je to porstě konzern, vše jde až moc lehko, přesně a vstřícně k řidiči
celkově:
dybych měl jezdit oftákou, tak teda asi rači Oct II poface....
asitakle: sem s tím enem popojel, celou cestu od prodejce (asi 80km) s tím jela drahá 3/4.....
statické dojmy ze salonu a potem z garáže:
je to velké, pěkně udělané, prostorné, vevnitř hodně podobné oct. II
jsou tam mraky donebevolajících zbytečností (infotaiment, start-stop, barevný maxidot....)
sedačky (std) vypadají mnohem lepší než v Oct II
na 16" (povinně pro "paket pro špatné cesty") 205/55 to vypadá ... mno ... neproporčně...
dynamické dojmy (zvnějšku - jel jsem před tím i za tím a čuměl na to):
- je vidět, že i když je to o 150kilo lehčí než oct II, tak 77kW s tím má hodně práce
- nějak divně a moc sa to v zatáčkách a na zvlněném houpe
- tam kde 3er jede polehoučku a naprosto jistě (dvojitá šikana, cca 80-90kmph), tak Oct III 4x4 vlaje jak hadr na holi... (oct II mi připadá - pohledem zvenku! - jízdně jistější)
- je to proporčně divné (hlavně zepředu a zezadu...), asi nejlepší mi připadá srovnání se stařičkou 105 - když jste širokou poface kastli posadili na úzký preface podvozek....
jízdní dojmy z těch pár stovek metrů, co sem se sklouznul:
- SW utlumení jedničky a dvojky, to je katastrofa
- to plavání a houpání viděné zvenku vevnitř cítit není
- na můj vkus je kolem pilota až moc prostoru
- je to porstě konzern, vše jde až moc lehko, přesně a vstřícně k řidiči
celkově:
dybych měl jezdit oftákou, tak teda asi rači Oct II poface....
Další ne-novinář co to auto hodnotí odlišně U Vás jsou dobré cesty, kdyby jsi stím lítal na příčných nerovnostech tak by ses asi divil co ten zadek dělá
Ať slouží
Ať slouží
AR166V6, F850 Special
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
je zajímavé, jaký je rozdíl v jízdních vlastnostech kombíku a kraťase...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak obdarovaný kolega s tím odjel první služebku.... a říká (přesedl do teho z oct II 1,6 CRD 4x4 MY2012), že je to výrazně lenivější než ta dvojková oftáka....otázka je zdali to je syrovostí motoru nebo to (ještě více) uškrtili....