Octavia IV
Re: Octavia IV
Necelych 50 tusim
edit tak presne je to jen 36 400
edit tak presne je to jen 36 400
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Zajímavá otázka, sám sem překvapen - rozdíl (dohodnuté ceny, stejná konfigurace Oct IV Scout, benzín, černá metla, pár extras) mezi březnem 2021 a únorcem 2022 je JEN 12 tis. Toto teda zase o tolik nezdrahlo.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A o kolik to zdražilo oproti O3 Scout? Tu máš také, že?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
@pavproch Je dobře, že auto se opravdu vyrobilo celé.
Každopádně jde vidět, že Vám firemní zákazníkům to tak moc nahoru nejde. V červnu jsme totiž taky uvažovali nad Scoutem 2.0 TSI a když se podívám na stejnou konfiguraci teď tak mi přijde, že je to o nějakých 55 - 60 tis. víc (samozřejmě ceníkově)
A třeba Golf, který máme objednaný šel tady v Belgii za poslední půlrok nahoru asi o 3 tis. EUR.
Každopádně jde vidět, že Vám firemní zákazníkům to tak moc nahoru nejde. V červnu jsme totiž taky uvažovali nad Scoutem 2.0 TSI a když se podívám na stejnou konfiguraci teď tak mi přijde, že je to o nějakých 55 - 60 tis. víc (samozřejmě ceníkově)
A třeba Golf, který máme objednaný šel tady v Belgii za poslední půlrok nahoru asi o 3 tis. EUR.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Mě Opela zdražili mezi nabídkou a objednáním (14 dnů) ca o 1 000 EUR. Stáhli nabídku, sorry, nová je za XY. Chceš nebo ne?
2.9T RWD
@jerry:
Octavia III (2018) Scout, benzín, AT, černá metla, pár extras = 888 (katalogová)
Octavia IV (2021) Scout stejná konfigurace = 985
Octavia IV (2022) Scout ditto = skoro přesně milion
@tommas: že je celé uvěřím, až přijede po vlastní ose na dvůr (firmy) po koupi
Octavia III (2018) Scout, benzín, AT, černá metla, pár extras = 888 (katalogová)
Octavia IV (2021) Scout stejná konfigurace = 985
Octavia IV (2022) Scout ditto = skoro přesně milion
@tommas: že je celé uvěřím, až přijede po vlastní ose na dvůr (firmy) po koupi
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
na nabídce je nějaký datum platnosti ne?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Co som teraz cital na peugeot fore o rifter tak im normalne surovo po roku cakania rusili objednavky
pripadne tym "stastnejsim" len oznamili ze auto zdrazelo, takze nech doplatia alebo storno...
pripadne tym "stastnejsim" len oznamili ze auto zdrazelo, takze nech doplatia alebo storno...
Byl bych čekal větší rozdíl. To já se namlsal v 2015:
Octavia III (2015) RS, benzin, MT, stříbrná metla, extras jen 18 kola = 560 s DPH (spešl sleva)
A teď jenom zírám a říkám si, ať mi dlouho vydrží. Ale střídám 3 auta a nejezdím nikam pracovně. Tak se to rozprostře.
Popřeju ti, až bude na dvoře, dopředu se nemá.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Njn. Dneska by ti mozna nestacilo ani 860...
Matt: je. Nabídka byla platná. Prodejce nám prodával už několikáté auto, vždy nejlepší cena vůči ostatním. 2. Nej nabídka byla pořád dražší než po navýšení...
Neměli jsme potřebu vysírat...
Matt: je. Nabídka byla platná. Prodejce nám prodával už několikáté auto, vždy nejlepší cena vůči ostatním. 2. Nej nabídka byla pořád dražší než po navýšení...
Neměli jsme potřebu vysírat...
2.9T RWD