Předražené?
Re: Předražené?
já tam byl s pindicou raz, dyž drahá trefila kládu zadním kolem - byla to sranda za 15 (z teho 10 já spoluúčast) a taky spokojenost, ale to je už asi 4-5 let zpět...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
Podle motoru.martec píše:tak kolik ve skutecnosti?GeneHawkins píše:To jsi četl blbě.martec píše:nekde jsem cetl, ze olej = 200kc za litr, a pry se tam leje 3,5l = 700kc. cena prace tak cca 600kc. celkem ~1500 tak nevim odkud vzal zbytek
esli mě paměť neklame, tak do schade sa lije 5w-30 Castrol Edge/SLX, že?
esli jo, tak ten sa dá kupiť v obskurních webšopech s pochybným původem (čti pšonský panč) i pod dvě stovky za litr, s jakoustakous zárukou pravosti je ale dražší, v autorizácách si za něj (ze sudu - ale je ten sud pravý nebo levý čti pšonský?) účtujou okolo 4stovek za litr
esli jo, tak ten sa dá kupiť v obskurních webšopech s pochybným původem (čti pšonský panč) i pod dvě stovky za litr, s jakoustakous zárukou pravosti je ale dražší, v autorizácách si za něj (ze sudu - ale je ten sud pravý nebo levý čti pšonský?) účtujou okolo 4stovek za litr
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak SLX nove Edge professional lze poznat celkem jednoduše, protože zelenkuje (kvuli zjisteni uniku), čimž se pry jedinym liší od Edge bez privlastku
V D je běžná cena 5w-30 Castrol Edge mezi 6-10 euro za litr. U nás ho kamenné obchody a servisy prodávají minimálně 2x tak draho. Kde to žijeme? Vždyť i ten Pilsner Urquell mají v D levněji než u nás přímo v Plzni.pavproch píše:esli mě paměť neklame, tak do schade sa lije 5w-30 Castrol Edge/SLX, že?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- GeneHawkins
- Letec
V servisu, jo?jerry píše:V D je běžná cena 5w-30 Castrol Edge mezi 6-10 euro za litr.
- noveautičko
- Pan Řidič
Nejlepší je vše do servisu přinést a platit jen za práci..
- GeneHawkins
- Letec
Bodéjť. A do hospody vlastní vývar.