řidičBOB píše:No, tohle bych u auta za 1,2mio nečekal:
3D932B6A-7D66-4B0E-A322-F4968DD04C1F.jpeg
Automatické zatmavování předních světel
Tohle si pamatuju naposledy někde u BMW X5 nebo X3 (tak před 10 lety), tam ty světlomety občas při zavření kapoty trošku popraskaly a začalo tam zatékat.
Musím opět zopakovat dvě věci, které mne neuvěřitelně serou:
- 140kW TDI je fakt peklo. Hrozný je slabé slovo
- Canton hraje podprůměrně. Ten plechový zvuk je děsný.
Aky je vlastne vyznam 1turbovej 140kw verzie 2.0TDI? Preco to vlastne montuju? Ved kazdy tvrdi ze dynamika je rovnaka ako pri 110kw, akurat to je menej kultivovane...
řidičBOB píše:Musím opět zopakovat dvě věci, které mne neuvěřitelně serou:
Když jsem psal, že 176kW bude pro Škodovku konečně ideální motorizace, a dynamikou si nezadá s většinou na trhu, tak jsi moc nad věcí nebyl...
Posloucháš to na přednastavený EQ? Když dáš středy off a výšky a basy na max tak se to celkem dá, je to škodovka...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Protože vím, jak to biTDI nejede....
Ať s tím Cantonem dělám cokoliv, tak to hraje jako z hrnce. Vím, že zvuk Audi to nikdy mít nebude, ale u VW to Dynaudio hraje dobře.
řidičBOB píše:Musím opět zopakovat dvě věci, které mne neuvěřitelně serou:
Souhlas, nevím, kde se ti koně ztrácí. Jedině to poléčit u Dieselpoweru včetně DSG7...
Dveře jedině vyztužit a vytlumit, aby se ty repráky mohly o něco opřít, viz analogie SIII. https://www.carmedia.cz/montaze-autohif ... eni-dveri/
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ