Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
se všemi 3 body souhlas
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: matrix jsou super... Pořád je tam co vylepšovat, resp. přidávat počet modulů a tím rozšiřovat možnosti světel
13" jak psal HM, je věc vkusu. Zrak už není, co býval a tak já třeba uvítám, když nemusím luštit na pidi-displeji, cože to tam píšou
Pokud bych se měl rozhodnout, zda new Passat nebo new Superb, vzal bych právě kvůli otočným ovladačům, Supa.
13" jak psal HM, je věc vkusu. Zrak už není, co býval a tak já třeba uvítám, když nemusím luštit na pidi-displeji, cože to tam píšou
Pokud bych se měl rozhodnout, zda new Passat nebo new Superb, vzal bych právě kvůli otočným ovladačům, Supa.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
svetla OK, muze byt
displej jakykoliv mne v aute nezajima a jsem rad ze mam v A6 klasicke budiky
multifunkcni ovladace? wtf klasicke ovladace maji auta odjakziva, to jen poslednich par let zkouseli ten bullshit s ovladanim vseho pres displej a ted se s velkou slavou vraci zpet
displej jakykoliv mne v aute nezajima a jsem rad ze mam v A6 klasicke budiky
multifunkcni ovladace? wtf klasicke ovladace maji auta odjakziva, to jen poslednich par let zkouseli ten bullshit s ovladanim vseho pres displej a ted se s velkou slavou vraci zpet
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sup to tak ale nikdy neměl. Vždy tam byla tlačítka.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vnější vzhled se líbí oproti předfaceliftu, až na ty kola. Na interiér už jsem asi moc starej a konzervativní. Na jízdní vlastnosti by byl potřeba pořádný test. Testuje dnes vůbec někdo motor, brzdy, podvozek jako testoval O3 RS na Nordschleife Pavel Janda? Nebo už se řeší jenom asistenti a infotaiment?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
nejak moc to nesleduju, ale prekvapilo me, ze uz je facelift. Pripada mi, ze drive jich bylo novych videt o mnoho vice. A taky ze jo, registrace v cr jsou oproti O3 na polovine, loni to bylo o neco lepsi.
Jerry: to uz dnes nikoho nezajima, dulezita je konektivita a 13" displej
Jerry: to uz dnes nikoho nezajima, dulezita je konektivita a 13" displej
Pravda vyděsí
Jj, je to tak. Dnes jsem v rádiu zaslechl, že nejoblíbenější téma debaty v mužském světě je elektronika, až pak auta a jako třetí investice. U těch aut se ale bude řešit ta konektivita a asistenti Jak auto jezdí, už nikoho moc nezajímá, protože to stejně neumí řídit. Oklikou zpět k tématu. RS už bude v rámci trendu jen s automatem
OT: Mám po tátovi svázané Světy motorů od 69 do 89. Rád si v nich pročítám Řešilo se řazení s meziplynem, volba správné stopy v zatáčce, správný posez za volantem, předvídání dopravních situací, rychlá a bezpečná jízda Jj, radili jak jezdit rychle, kdyby viděli dnešní po silnici vandrující řidiče čumící do tabletů na palubce, tak by jim vstávaly vlasy hrůzou na hlavě
OT: Mám po tátovi svázané Světy motorů od 69 do 89. Rád si v nich pročítám Řešilo se řazení s meziplynem, volba správné stopy v zatáčce, správný posez za volantem, předvídání dopravních situací, rychlá a bezpečná jízda Jj, radili jak jezdit rychle, kdyby viděli dnešní po silnici vandrující řidiče čumící do tabletů na palubce, tak by jim vstávaly vlasy hrůzou na hlavě
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Dcera má na prodej Octavia 1.4 TSI, manuál, rok 2017, 1.majitel, nájezd 48000 km, koupeno v CZ, pravidelný servis v autorizáku, automatická klima, parkovací senzory, zpětná kamera, zimní kola - komplety... Auto osobně znám, fungovalo jako 2.auto v rodině, údaje mohu garantovat, cena 380 tis.
To je husty stejne ty ceny novy to stalo tak o 100 vic ne?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw