A to elektro jezdí zadara?VS* píše:Ta cena není zas až tak vzdálená od Kodiaku ve srovnatelné výbavě ke kterému ještě přičíst servisní náklady a ceny paliva...a ta cenovka neni rázem nějak vysoká...
Škoda Auto obecně
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Auto obecně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud máš na střeše soláry tak ano...
Od Eonu když předložiš TP že vlastníš EV tak máme nabídku na tarif pro dum 2kč za kWh...(nedávno ještě nabízeli 1.60kč/kWh při odběru autě přes ně)
Od Eonu když předložiš TP že vlastníš EV tak máme nabídku na tarif pro dum 2kč za kWh...(nedávno ještě nabízeli 1.60kč/kWh při odběru autě přes ně)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Včera jsem si u Příbora, cestou do Brna vzpomněl na tenhle status. Když jsem napočítal 10 byl jsem cca před Olomoucí tj. stačilo mi ujet cca 70kmpavproch píše:Mno, za ca poslední 2-3tis km po CZ a SK sem Kardijaqy potkal asi dva, ereso žádné. Tožtak.HondaMan píše:Honziss: Když se podívám, kolik jezdí Kodiaqů včetně RS, ...
Za celý den jsem RS potkal 4 z toho 4 v Brně u Olympie. Tožtak.
2.9T RWD
Možná se pavprochovi stejně jako mně pletou všechny ty koďáky, karoky, kamiky a co ještě dalšího vyrábí. Na první dobrou je to na jedno brdo.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak rozdíl Kodiaq/Karoq/Kamiq je stejný jako u všech jiných automobilek - ve velikosti. Nemyslím si, že se dá splést Kamiq (velikosti asi Fabie) s Kodiaqem, pokud má člověk oči v pořádku...jerry píše:Možná se pavprochovi stejně jako mně pletou všechny ty koďáky, karoky, kamiky a co ještě dalšího vyrábí. Na první dobrou je to na jedno brdo.
Btw. pokud se bavíme o RS, tak karoq/kamiq se snad v eresu ani nedělají, ne? Nebo jsem je aspoň neviděl, narozdíl od mnoha kodiaqů v eresu...
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ehm...a ty soláry jsou zadara?VS* píše:Pokud máš na střeše soláry tak ano...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vůbec nejsi elektrofanda Elektroauta mají přeci nulový provoz, ne? To ví každej Jarda z diskuse...řidičBOB píše:Ehm...a ty soláry jsou zadara?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
Opravuju, jezdí jich jaxfiň.... fčíl v odpoledním hustém provozu asi 70km po I/35 tady u nás a ... jeden KardiaQ, jeden KaroQ a jeden KamiQ. Prostě kam se podíváš, tam KQ....
.... zato S-klády asi čtyři.
.... zato S-klády asi čtyři.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ty už se nám daaavno zaplatili sami....řidičBOB píše:Ehm...a ty soláry jsou zadara?VS* píše:Pokud máš na střeše soláry tak ano...
Lépe řečeno zaplatili je jiní ze své spotřebované elektřiny
Ale jako jooo....i když to někdo bude normálně nabíjet doma za ty 2kč/kWh tak to vyjde dobře
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA