Octavia III
Re: Octavia III
Na Hňupisku začala parkovat bílá Oct III FL (RZ jak jinak než 100vježatá....) a tím pádem mám čas si ji skoro při každé jízdě prohlídnout. Zepředu dyzajnový hnus na kvadráth. Blééééééé...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja ted travil fakt hodne casu s O3 fl kombi a porad se mi z ni dela spatne. Jsme se shodli, ze je to nocni auto = v noci se ta hruza da prezit. Ve dne ne
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám furt podle barvy... Co je ale divné, je blikání blinkrů - to mi fakt nějak mé dizajnové oko nebere, když to bliká
Alespoň, že toho Golfa po FL nezkurvili
Alespoň, že toho Golfa po FL nezkurvili
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V provozu nebo naživo to vzbuzuje daleko menší emoce než na fotografiích. V reálu mě víc zarazí plastový čumák od adaptivního tempomatu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...který pod tím krytem často ani není...x2005 píše:V reálu mě víc zarazí plastový čumák od adaptivního tempomatu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ten čumák není moc hezký, ale z praktického hlediska je to lepší než když to je dole v mřížce spoileru.
Je možné, že proti mně ta obludka jela a SPDS neměla v té lince na spodní hraně, ale po stranách, jako SII poFL? To byl totiž uberhnus
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
No tak to hodis do barvy a mas bavoraka!x2005 píše:V provozu nebo naživo to vzbuzuje daleko menší emoce než na fotografiích. V reálu mě víc zarazí plastový čumák od adaptivního tempomatu.
Na fotkách se mi FL vůbec nelíbil, realita je daleko lepší. Není to zvyk, tolik jsem jich zase neviděl, ale fakt, že něco je fotogenické a něco ne. A to neplatí jen u aut
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.