Octavia III

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Octavia III

Příspěvek od řidičBOB »

Jenyk: v autosalonu nepoznají dobré od špatného...celý ten pořad je nevydařená komerce :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

koukal jsem, že snad všechny nový Ochcávky by měli mít tu aktivní kapotu na srážku s pěšákem......no já nevím, ale když se člověk koukne na auta po srážce s pěšákem, tak maj prakticky vždycky provalený čelní sklo od nárazu hlavy toho pěšáka.....tudíž smysl tej kapoty mi poněkud uniká... :-? ..... leda, že by se vystřelovala do úhlu 45° :D
Niko nadžanel ko kerdža
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Příspěvek od Mattbaylesa »

Nevi nekdo, od kdy zacinaji predvadeci jizdy u dealeru? Nejake oficialni predstaveni a tak... dik
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Ukazovat ji můžou od 1.2.2013,ale oficiálně je to 2.2.2013. B-)
Naposledy upravil(a) Dix dne pát 01 úno 11:28, celkem upraveno 1 x.
Bez bodů
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Dekuju.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vypadá to hezky...i uvnitř působí materiály vcelku hodnotně. Ale zase, krom možnosti volby kdejakejch systémů, se to až tak od celkové koncepce Škodovky neliší. Zajímavé jsou pak i některé barvy...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
PetrL
Řidič začátečník

Příspěvek od PetrL »

Dneska zřejmě zavedl Columbus kolonu šesti trojkových octavií do zahrádkářské kolonie, kam chodím venčit psa. Uhýbáme z cesty autu a koukám, že je maskované, v kombiku a podle OBŘÍCH koncovek vejfuku na obou stranách nárazníku to bylo RS - v KOMBAJNU! V pěkně vošklivý šedý barvě. S volantem napravo. Za ním další dva obyč maskovaný kombiky (taktéž volant napravo), dva maskovaný sedany, a jeden bílý sedan v holobytu bez maskování s velmi sympatickou slečnou za volantem (můj pes je kočkolap, takže si u nás přizastavila a usmála se). Do těchto končin auta nikdy moc nepáchnou, maximálně zahrádkáři na kole a podle toho jak z toho byli řidiči vyjukaný, tak to asi netušili...no a pokračovali po panelový cestě na hlavní. No myslel jsem že mám halucinace! Zajímavé zpestření odpoledne...ne vždy vidíš kolonu šesti aut, z toho čtyř ještě nepředstavených.
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Jel jsem dnes asi 50km s 2.0tdi dsg. Ta zadni naprava neni tragedie, nicmene hlucnejsi je znatelne. Jsou to takove neprijemne dunive razy. Poznat to jde. Cekal jsem pocitove lepsi zatah, ale motor mel 200km, takze tezko soudit. Jeste se mi uplne nelibil leskly ramecek kolem maleho barevneho displaye. Vypada podle me lacine a asi se podre. Jinak mi nic nevadilo. Behem 14 dnu ji budeme mit na 2 dny doma, tak se seznamime trochu lepe... Celkove ale :ymapplause:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ten motor je hrozně přiškrcený a jeho dynamický projev se mi moc nezamlouval. Navíc jsem s tím jel na takovém testovacím okruhu, kde kombinace nafty a DSG vyústila v tragický omyl. Takže na přesuny rovně dobrý, ale tohle byl výstřel do tmy :D
BTW: do O3 se dostanou i vcelku zajímavé fíčury...třeba jako bezdrátové dobíjení, které bude v implementováno do loketní opěrky nebo třeba speciální "šuplík," do kterého když se vloží telefon, tak jeho signál bude zajišťovat anténa na autě a tak bude mnohem silnější ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Vsechno si to nechaji jiste pekne zaplatit. Dneska jsem videl v barve race blue a prvni dojem celkem dobry. Jen mi prijdou zadni kola trochu zapadla..
Mirek
Odpovědět