CitiGO
Re: CitiGO
To poslední je Nissan Cube, ne? Dám ruku do ohně za to, že zrovna ten jsem viděl v Brně jako taxík
jj, Cube.........tady se to nikdy ofiko neprodávalo ale po evropě občas jo, stejně jako to Daihatsu Materia. Výhodu maj angláni, tam se prodává všechno co je jinak jen pro japosnkej trh. Inu mít volant na špatný straně je občan paradoxně dobrý
Niko nadžanel ko kerdža
Cube do mesta nahodou vybornej. Ani ta CVT neni zas takovy nestesti, komplet proskleni, solidni zpracovani. Vyjet s tim za mesto, tak me ale jebne.
Jako taxik, pravda, trochu raritni volba.
Jako taxik, pravda, trochu raritni volba.
Jeden Cube měli minulej rok u fakultní nemocnice v Brně a dva jsou v KV u Charouze: http://www.nissan.charouz.cz/vozy-k-odb ... be-d1-m747
acer.t: Dojmy ze Citigo tady: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 768#p44768
acer.t: Dojmy ze Citigo tady: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 768#p44768
Bez bodů
tak po prvních cca 300 km, více jsem zatím neměl odvahu
- nikde nic nevrže, auto se téměř nekroutí ani při rychlostech 150-170
- spotřeba se zatím pohybuje mezi 5-6l, při předpisové jízdě bez problémů 4,5l
- auto se výrazně klepe jen po nastartování po zahřátí výrazné vibrace téměř zmizí
foto pro porovnání tělesných proporců
- nikde nic nevrže, auto se téměř nekroutí ani při rychlostech 150-170
- spotřeba se zatím pohybuje mezi 5-6l, při předpisové jízdě bez problémů 4,5l
- auto se výrazně klepe jen po nastartování po zahřátí výrazné vibrace téměř zmizí
foto pro porovnání tělesných proporců
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
+1vasco píše:To poslední je Nissan Cube, ne? Dám ruku do ohně za to, že zrovna ten jsem viděl v Brně jako taxík
2.016V 99kW
Dnešní cesta do práce cca 33 km, průměrná rychlost 62 km/h spotřeba 4,2 kombinovaný provoz
aby nebyli jen pozitivní věci
- čidlo v sedačce spolujezdce kontrolující osobu kvůli připoutání je tak citlivé, že když tam položím zimní bundu tak pípa
- otvírání okna u spolujezdce je jen na jeho dveřích u řidiče není
aby nebyli jen pozitivní věci
- čidlo v sedačce spolujezdce kontrolující osobu kvůli připoutání je tak citlivé, že když tam položím zimní bundu tak pípa
- otvírání okna u spolujezdce je jen na jeho dveřích u řidiče není
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Tak ta spotreba vyzera naozaj dobra....
Kolik točí motor při
110
100
70 km/h
aktuální spotřeba = jízda po rovině - bez tempomatu - nemá moc velkou vypovídací hodnotu
110
100
70 km/h
aktuální spotřeba = jízda po rovině - bez tempomatu - nemá moc velkou vypovídací hodnotu
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M: