CitiGO
Re: CitiGO
Zrovna dneska jsem jel docela svižně (až 120) a spotřeba dle PP 4,1, takže pohoda
Komu se to nelíbí, ať mi pr... políbí
podle teho, co sem neska zahlíd na I/35 u Mohelnice, tak bude městochod RS - jelo to okolo mě - mělo to jiné, agresivně vypadající nárazníky, dvě koncovky výfuků a docela pěkně to zrychlovalo i nad 130kmph..... maskování žádné, zelená F-značka.... takže odhaduju, že CitiGo RS bude....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
JJ tříhrnek dostane fén.
Zdravím Vás,
mohl by mi někdo poradit, jaký rozměr reproduktorů mohu dát do předních dveří? Ty co tam jsou z výroby moc dobře nehrají, alespoň na můj vkus. Zkusil bych tam dát nějaké lepší třípásmové ...
mohl by mi někdo poradit, jaký rozměr reproduktorů mohu dát do předních dveří? Ty co tam jsou z výroby moc dobře nehrají, alespoň na můj vkus. Zkusil bych tam dát nějaké lepší třípásmové ...
Chces stejnou odpoved jako na garazi? Rozdelej tapec, stejne bude muset dolu, a zmer jak prumer repraku, tak jeho hloubku.
2.016V 99kW
fčera sem kdesyk na návsi (už nevím kde to bylo, esli Z nebo J čechy) viděl CitiGo ve zlaté fojli...
myslím, že to bylo přímo tohle:
myslím, že to bylo přímo tohle:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
je to reklama na vykup nebo nakup zlata nebo aspon byla
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit kde najdu a jak se dostanu do pojistkové stříně u 5D Citigo? Z toho škodováckého manuálu nejsem vůbec chytrej ... Kdyby byla fotka, byl bych raději.
mohl by mi někdo poradit kde najdu a jak se dostanu do pojistkové stříně u 5D Citigo? Z toho škodováckého manuálu nejsem vůbec chytrej ... Kdyby byla fotka, byl bych raději.