Octavia III
Re: Octavia III
@MZ: sem se díval, že nám to (dle BC) žere stejně - od novoty tam mám průměr 72.9 a spotřebu 10.8
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Rychlostní průměr u auta, který (mimo jiné) poskakuje po Praze je údaj o ničem. Tady jsi rád, když máš na konci dne průměr přes 30kmh, když jezdíš po centru.M.Z. píše:Při tom rychlostním průměru bych čekal lepší spotřebu, mě to aktuálně ukazuje 10,7l při průměru 70,3km a to často brblám na volnoběh tak 5min. než ráno vyjedu.
jelikož vím, kde MZ bydlí a kam jezdí za prací, takse nad tou zmínkou o Pze...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bob jazdil si na GTI 7gen Performance?
Tam som mal pocit ze podvozok si s R18 perfektne rozumie co sa tyka komfortu aj stability a vdaka samosvoru nebol absolutne ziaden problem s trakciou.
Tam som mal pocit ze podvozok si s R18 perfektne rozumie co sa tyka komfortu aj stability a vdaka samosvoru nebol absolutne ziaden problem s trakciou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zatím ne...čeká na mne, ale zatím nebyl čas...příští týden jedu na hory, tak snad pak...pokud ho někdo nezboří
Ale holka umí i rozumně konzumovat:
Ale holka umí i rozumně konzumovat:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tu grafiku infotainmentu trumfnou s nadsázkou i Japonci..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tuhle myslíš?
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/sub ... obrazek/17
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/sub ... obrazek/17
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kdyby ti pitomci nabízeli u té OIII i něco jako Performance Pack a adaptivní podvozek k GIV, bylo by to pro mě rázem mnohem atraktivnější auto. Na druhou cenu, když si nakonfiguruju ORS v podstatě naplno a GIV GTI tak, abych byl spokojený, tak, GTI je asi o 100 litrů dražší. A včil babo raď. Notabene když se občas hodí i ten kufr kvůli děckám :-/