Zdravim vas...Som 1.majitelom Octavie r.v.97, a od novoty mam nainstalovaný alarm Avital Champion Mark III. Pred pár mesiacmi som vymenil posledný zo styroch systemov el.otvarani bocnych okien, a v tedy to zacalo...
Pri dialkovom odomykani dvarí, sa mi cca 20cm stiahnu bocne okna - viacej nie. Pri uzamykaní, ak sú stiahnuté okná nie viacej ako 20-30cm, tak su automat.dotiahnuté...ak su uplne dole a uzamykam voz, tak sa sice vytiahnu hore, ale ostane medzera cca 15 - 20cm. Nedotiahnu sa uplne.
"Prehrýzol" som sa cez manual, NIKDE tuto funkciu nespominaju, a nikdy mi to ani takto nefungovalo. Jednoducho som auto uzamykal a odomykal aktivovanim, deaktiv. alarmu. Asi 2-3 mes. som auto zamykal klucom aby som sa vyhol stahovaniu okien pri odomykani, je to otravne vzdy pri nasadnuti ich dotahovat do uzatvorenej polohy a navyse blizi sa zima, urcite stahovanie (pri odomykani) namrz. neoskriabanych okien by nebol dobry napad.
Este sa vratim k zaciatku, mozno ze je to blba zhoda náhod, ale svojvolne stahovanie okien pri odomykani alarmom zacalo po vymene posledneho systemu dvihania okien (kladka s motorcekom).
Dakujem za rady!