Octavia III
-
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Octavia III
Osobně jsem si nedávno koupil Hyundai i40 kombi. Pokud bych jen liftback verzi Octavie vybavil podobně jako moji Premium výbavu, jsem na částce někde přes 34 000 €, a to by mi pořád v Octavii chybělo například praktické elektrické zavírání kufru, ventilace sedadel či vyhřívaný volant. Ano, čtete správně, za Octavii víte zaplatit i více než za Škodu Superb, dokonce víc než za novou Mazdu 6 v plné výbavě! Nikoho nechci odrazovat od koupě, auto se mi líbí, ale cena je příliš vysoká.
Jardo, to s tou cenou víme všichni ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Jardo, je snad každého věc co si koupí. Tobě gratuluji, že sis koupil nejlepší, nejsprávnější a nejvybavenější jihokorejský vůz.
btw. Co je praktického na elektrickém zavírání kufru?
2.9T RWD
Můžeš si tam nastavit výšku,kde se zastaví.U OIII je v nejvyšší poloze docela vysoko.HondaMan píše:Jardo, je snad každého věc co si koupí. Tobě gratuluji, že sis koupil nejlepší, nejsprávnější a nejvybavenější jihokorejský vůz.
Bez bodů
Nemusí jít jen o dosáhnutí, ale třeba o neomlácení víka kufru/5.dveří v garáži s nízkým stropem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
u mne je to praktické v tom, že si nezajebu ruce, když venku prší/sněží, atd. Zmáčknu tlačítko a kufr se otevře. Dám do ně nákup, zmáčknu tlačítko a on se zase zavře.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
-
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
neříkám, že mám nejlepší auto, toto je diskusní fórum, jen poukazuji na pár věcí které by někoho mohly zajímat.HondaMan píše:Jardo, je snad každého věc co si koupí. Tobě gratuluji, že sis koupil nejlepší, nejsprávnější a nejvybavenější jihokorejský vůz.
btw. zavírání kufru když prší, sněží, je zaprášený má své nevýhody ... proto někdy využiji knoflík.