Motor/Spotřeba 1.4 TSI 90kw CAXA
Re: Motor/Spotřeba 1.4 TSI 90kw CAXA
Na 5,8 jsem se zase nedostal nikdy já. Dlohodobý průměr jsem měl kolem 6,5 a když jsem přidal, tak klidně o litr více.
Prostě jezdíš jak s hnojem
Prostě jezdíš jak s hnojem
2.9T RWD
2.0TDI v Golfu pod 7 tak maximálně s příbuznýma nebo s neuvázaným psem.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
to jen kdyz ses fakt velkej drsnak
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
-
- Autoškolák
Ahoj.1.4 TSI (Žena v A3 má motor CAX 92kW.R.V.2009.Najeto 210 000 km)by byl vcelku příjemný motor,nebýt některých neduhů.Zabírá už v nízkých otáčkách(snaží se pod 2000 ot/min.nejezdit,protože ŘETĚZ),jede docela dobře,je tichý.
Ale zklamání ze spotřeby .Dlouhodobá 7.3L.Spíše kratší trasy po okreskách,nízký provoz,rozumná jízda.
Já mám J II,1.8,95kW,o 20 let starší,a spotřeba je stejná.
P.S.Rozvody u TFSI,(dle faktury komplet),vyměněny v asi 155 000,údajně za bezproblémové.
Chrastění po startu se prodlužovalo,a minulý týden se rozsvítila kontrolka motroniky.
Takže příští týden rozvody znovu,a lépe...
Ale zklamání ze spotřeby .Dlouhodobá 7.3L.Spíše kratší trasy po okreskách,nízký provoz,rozumná jízda.
Já mám J II,1.8,95kW,o 20 let starší,a spotřeba je stejná.
P.S.Rozvody u TFSI,(dle faktury komplet),vyměněny v asi 155 000,údajně za bezproblémové.
Chrastění po startu se prodlužovalo,a minulý týden se rozsvítila kontrolka motroniky.
Takže příští týden rozvody znovu,a lépe...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bezproblémové To mne baví!
Touareg ready na prodej, tak jsem si vzal G7 1.4TSI 110kW DSG. Tak uvidíme
Touareg ready na prodej, tak jsem si vzal G7 1.4TSI 110kW DSG. Tak uvidíme
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak jsem se bavil s borcem ze skodovky 2 lidi, a pry tech 8 litru je normalnich ..
Kazdopadne jak jste myslel ze ne pod 2tis otacek, protoze retez?
Kazdopadne jak jste myslel ze ne pod 2tis otacek, protoze retez?
Ahoj ...mám G7 1.4tsi 110kw... dlouhodobá 6.1L.. jezdím na pohodu ,občas na podlahu. Delší trasy. 8litru na 1.4tsi je moc strašně moc. To mi průměr 8.3 udělá na dálnici v Německu když držím podlahu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No to určitě! Německo podlaha za vosm
Tvl, už to lidi nehulte!
Tvl, už to lidi nehulte!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tomthai:
Jestli nejezdíš pořád jenom do kopce , tak je to moc a borec ze Škodovky hulí dobrej matroš.
Ještě mě napadá, podívej se tady: https://www.spritmonitor.de/ , určitě zde najdeš stejný typ vozu se stejným motorem
a budeš mít trochu realné srovnání. Pořád ale bude ještě záležet minimálně na skladbě tvých tras a jejich profilu.
Jestli nejezdíš pořád jenom do kopce , tak je to moc a borec ze Škodovky hulí dobrej matroš.
Ještě mě napadá, podívej se tady: https://www.spritmonitor.de/ , určitě zde najdeš stejný typ vozu se stejným motorem
a budeš mít trochu realné srovnání. Pořád ale bude ještě záležet minimálně na skladbě tvých tras a jejich profilu.