Smlouvání při koupi Octavie a Superbu
Re: Smlouvání při koupi Octavie a Superbu
krizi to chce hlavne kvuli bydleni v praze
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Kluk co mi ten byt prodával říkal, že ho bral ještě na VŠ na hypotéku a že je na tom za 3 roky +milion. Bylo mu 27. Dobrej deal
Ale nemyslím si, že za průserový bydlení v Praze může ekonomika. Problém vidím spíš v neschopnosti (spíš teda dlouhodobým rvačkám o vliv) na magistrátu. Firmy prachy maj a stavěly by jak o život, Kunovský má obrovský pozemky na Žižkově, Sekyra kousek odsud. Ale nedá se svítit, kam se nasere ekolog a památkář, tam 100 let barák neroste
Ale nemyslím si, že za průserový bydlení v Praze může ekonomika. Problém vidím spíš v neschopnosti (spíš teda dlouhodobým rvačkám o vliv) na magistrátu. Firmy prachy maj a stavěly by jak o život, Kunovský má obrovský pozemky na Žižkově, Sekyra kousek odsud. Ale nedá se svítit, kam se nasere ekolog a památkář, tam 100 let barák neroste
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ještě před 7 - 8 lety stály garzonky na periferiích Prahy <1 mio. Dnes jsou za 2+.
Za rok, dva či tři ekonomika zase trochu přibrzdí, developeři postaví nějakou novou kapacitu, na trhu se začnou prodávat byty od lidí s hypo "na krev"...
Já bych teď spekulativně nenakupoval.
Ale jsem rád, že jsem se na téhle vlně také trochu svezl
Za rok, dva či tři ekonomika zase trochu přibrzdí, developeři postaví nějakou novou kapacitu, na trhu se začnou prodávat byty od lidí s hypo "na krev"...
Já bych teď spekulativně nenakupoval.
Ale jsem rád, že jsem se na téhle vlně také trochu svezl
2.9T RWD
Cartec na F30 nabídl 20% na první dobrou, ale zdaleka nebyli u konce s možnostma. Jistě G20 je za dveřmi.matar píše:bmw spis na skladovky a vybehove modely ne?Brus píše:bmw taky
Pravda vyděsí