Snehové správy
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Snehové správy
Tak sem vsetkych prosim zapisovat najnovsiu snehovu situaciu na cestach...kde, kedy, kolko, co
22.11.2011, Bratislava, vedlajsie ulicky v casti mesta, poprasok 0-1 cm a obcasna vrstvicka poladovice...
Podmienky teda nic moc, ale predsa aspon nieco
22.11.2011, Bratislava, vedlajsie ulicky v casti mesta, poprasok 0-1 cm a obcasna vrstvicka poladovice...
Podmienky teda nic moc, ale predsa aspon nieco
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Re: Snehové správy
http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.p ... oc=2&cat=7
vzkaz pro místní (Pavproch, Aikon, charger, majitel bílého evo7, žlutý ctr) :zatím jakože nic, ale doufám, že až napadne sníh, tak uděláme nějaký večerní sraz s výjezdem na pustevny, obvykle po 6-8h je tam provoz nula, všichni co tam byli lyžovat už jsou doma, bus už nejezdí a hosté v hotelích se opíjejí v restauracích.. je nás tu dost. (už mám zimní gumy - v garáži)
někde jsem měl fotku jak jsme tam rozbili nárazník u STI (ve sněhové barieře byly schované svodidla) ale nemůžu ji najít
vzkaz pro místní (Pavproch, Aikon, charger, majitel bílého evo7, žlutý ctr) :zatím jakože nic, ale doufám, že až napadne sníh, tak uděláme nějaký večerní sraz s výjezdem na pustevny, obvykle po 6-8h je tam provoz nula, všichni co tam byli lyžovat už jsou doma, bus už nejezdí a hosté v hotelích se opíjejí v restauracích.. je nás tu dost. (už mám zimní gumy - v garáži)
někde jsem měl fotku jak jsme tam rozbili nárazník u STI (ve sněhové barieře byly schované svodidla) ale nemůžu ji najít
Pravda vyděsí
pokud budu v CR a nebudu az moc v pracovnich srackach, privezu provetrat rezu. jen aby ten snih opravdu byl
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Sraz je samozřejmost, tady už jsou na Pustevny všichni nadržení, včera jsme tam dokonce byli s klukama od BMW, je tam malinko sněhu až úplně nahoře, jinak nic, viz.Brus píše:http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.p ... oc=2&cat=7
A pak jsme jeli na Soláň, která byla pro zadokolky úplně ideálně nemrzlá a šly všechny zatáčky krásně bokem, zejména esíčka dole stály za to. Ale už aby byl pořádný sníh...
Ain´t nobody got time for that
Tak na Pustevnách už něco málo nahoře je, tak je na zítra večer naplánován první test....uvidíme
Ain´t nobody got time for that
vysocina hlasi klid pred bouri. Prvni snih dnes spatren v krusnych horach na D8
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ja taky.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)