polep aut
-
- Dítě v autě
polep aut
New design pro Nissan GTR vytvořený jak z důvodu ochrany vozu, tak i pro jeho originalitu a jedinečnost. Design, který byl vytvořen na míru, je svým vzhledem pro tento vůz i jeho majitele nedílnou součástí jejich image. Chcete se také od ostatních odlišit a být in? Přivezte se nám ukázat
Re: polep aut
a tak zrovna tito jsou docela sikovni sam od nich mam polepenou svoji auto
neříkám že nemůžou být, ale prostě mě se polepený auta vůbec nelíbej. Nejradši mám default look
2.0i 107kW
to jsou prdy, kdyz ti to polepi automobilka, tak to prijmes. ono je to s mnoha vecmi u aut, kdy urcita skupina zakazniku prijma jen to, co jim naserviruje automobilka, jak je to odjinud, je to spatne, z principu se jim to nelibi a jsou proti. vrcholem jsou fandove BMW a jejich "originalnich kol"
Já bych si podobně polepené auto nevzal ani kdyby to bylo od automobilky. Radši bych si vzal normální barvu, než křiklavě polepené auto z továrny. Takže asi tak
2.0i 107kW
Pokud by mi auto polepili stejně jako Tobě, tak bych poprosil o adresu.goes píše: sam od nich mam polepenou svoji auto
Tomu místu se budu vyhýbat 20km obloukem.
2.9T RWD
udelali to, co dostali jako zakazku a praci odvedli na vybornou. ale to ty nepoberes
jenze ten polep nemusi byt vzdy kriklavy, spektrum barev je obrovsky a moznosti jsou velke. u zakladni barvy te to moc levne vuci laku nevyjde, ale pokud chces nejaky komplikovanejsi polep, tak to vyjde vyrazne lepe, nez lak a navic je to vratna zmena, kterou muzes vratit bez nasledku zpet. navic mnoho polepu je ciste ochrannych, tzn. polepuje se barvou karoserie, ci pruhlednou.šmoula píše:Já bych si podobně polepené auto nevzal ani kdyby to bylo od automobilky. Radši bych si vzal normální barvu, než křiklavě polepené auto z továrny. Takže asi tak
jj, ale já psal, že se mi nelíbí křiklavě polepená auta, nic víc, nic mín. O ochranné folii nepadlo ani slovo
2.0i 107kW