Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
Rád bych Vás poprosil, jestli byste mi to mohli naklikat. Jedná se o školní projekt. Sice vycházej podobný statistiky každou chvíli v novinách(skoro s každym nově objevenym pirátem), ale já doufam, že by mohlo vyjít i něco jinýho, než že každej dvacetiletej porušuje všechny předpisy, že za každou nehodou stojí rychlost...
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... ejl3Mnc6MQ
Všem děkuju za Váš čas.
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... ejl3Mnc6MQ
Všem děkuju za Váš čas.
TSs
Re: Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
Vyplnil jsem Ti to, ale otázka:
To myslíš vážně?U kolika bylo na vině porušení předpisů? *
V případě, že se jednalo jen o nepozornost, technickou závadu, střet se zvěří, atd. Napište "0"
361/2000Sb. píše:§ 5 Povinnosti řidiče
§5 (1) Řidič je kromě povinností uvedených v §4 dále povinen
b) věnovat se plně řízení vozidla nebo jízdě na zvířeti a sledovat situaci v provozu na pozemních komunikacích,
361/2000Sb. píše:§ 125c Přestupky
§125c (1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že v provozu na pozemních komunikacích
a) řídí vozidlo,
3. které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích[34a] tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích,
2.9T RWD
Díky za vyplnění.
Tam to mělo bejt líp formulovaný, respektive víc otázek, to je pravda.Chtěl sem tim vyloučit to, aby nebylo v jedný hromadě hloupý sražení srnky, která tam vběhne ani nevíš jak například s tim, že to někdo pošle na křižovatce před rozjetý auto.361/2000Sb. píše:§ 5 Povinnosti řidiče
§5 (1) Řidič je kromě povinností uvedených v §4 dále povinen
b) věnovat se plně řízení vozidla nebo jízdě na zvířeti a sledovat situaci v provozu na pozemních komunikacích,
Technická závada může bejt i prasklá guma, která se píchla o hřebík/ díru a s tim předem nic neudělaš.361/2000Sb. píše:§ 125c Přestupky
§125c (1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že v provozu na pozemních komunikacích
a) řídí vozidlo,
3. které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích[34a] tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích,
TSs
vyplněno, pro účely nejaký seminárky ze statistiky jako anketa budiž dostačující, ale jinak je vidět, že o metodologii výzkumných šetření si zjevně nikdy neslyšel
Niko nadžanel ko kerdža
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Done
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To máš pravdu, neslyšel. Ono je popravdě úplně jedno, na co bych se dotazoval, hlavní bude zpracování dat. To že sem si to udělal takhle je jenom proto, aby mě to alespoň trochu bavilo.Pickuper píše:vyplněno, pro účely nejaký seminárky ze statistiky jako anketa budiž dostačující, ale jinak je vidět, že o metodologii výzkumných šetření si zjevně nikdy neslyšel
Oběma díky.
TSs
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Máš to tam Kápne něco z toho?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
-
- Autoškolák
A tak když je to pro FD Máš to tam.
Díky.
PvW: Mně snad pár bonusovejch bodů, tobě nespíš nic.
PvW: Mně snad pár bonusovejch bodů, tobě nespíš nic.
TSs
Hotovo, koukám, že jsem to měl asi kratší, když jsem neměl nehodu
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i