Dobrý den,
jsem mladý, je mi 23 a nikdy předtím jsem auto neměl a nikdo v mé rodině, tak se předem omlouvám za případné stupidní a pro Vás zcela jasné dotazy.
Koupil jsem si nové auto, v pondělí si ho mám přijet přebrat a doplatit. To, že auto bude připravené na pobočce v pondělí jsem se dozvěděl v pátek, tj. včera.
Koukám se po povinném ručení, protože bez něho nemůžu odjet, brouzdám všelijaké stránky, srovnávače projíždím a každá stránka mi ukazuje jinou cenu, dost často chtějí první registraci vozidla (jedná se o nové auto, a přihlášené bude až během následujícího týdne a proto registrace ještě nebyla uskutečněna). Některé stránky mě kvůli toho nepustí dál, kolikrát když vyhledávání na stejné stránce opakuji dostanu zcela odlišnou cenu, než kterou jsem dostal v předešlém hledání na stejné kritéria - dost se v tom ztrácím.
Chtěl bych se tedy zeptat na nějaký dobrý tip, kde sehnat nejvýhodnější povinné ručení a v jaké cenové kategorii se tyto povinné ručení pohybují.
Zakoupil jsem si Fiat Tipo sedan, 1.4 (1368cm) 70 kw verzi.
Pořizovací cena: 342 300 Kč
Děkuji všem za případné rady
Povinné ručení - Prosím o radu
Re: Povinné ručení - Prosím o radu
Cenu povinného ručení ještě ovlivňuje bydliště pojištěného, kde velká města jsou nejdražší.
Když se mrknu do první kalkulačky co mi přišla pod ruku, budeš se pohybovat mezi 7-9 tis. podle toho zda bydlíš na vesnici nebo v Praze. Nebo třeba pod 5 tisícema u zmrdů s třípísmenným názvem, začínajícím i končícím na A. Kdy tedy dostojíš své zákonné povinnosti pojistit auto, ale lituju případného poškozeného, co s nima bude muset jednat.
Všechny kalkulátory mi vždy vyhazovaly naprosto konzistentní výsledky pokud jsem nezměnil kritéria...
Když se mrknu do první kalkulačky co mi přišla pod ruku, budeš se pohybovat mezi 7-9 tis. podle toho zda bydlíš na vesnici nebo v Praze. Nebo třeba pod 5 tisícema u zmrdů s třípísmenným názvem, začínajícím i končícím na A. Kdy tedy dostojíš své zákonné povinnosti pojistit auto, ale lituju případného poškozeného, co s nima bude muset jednat.
Všechny kalkulátory mi vždy vyhazovaly naprosto konzistentní výsledky pokud jsem nezměnil kritéria...
《》1.5 dCi & 0.9 TCe