Dotazník - automobilové trendy
Dotazník - automobilové trendy
Dobrý den, dělám projekt na univerzitě a sháním respondenty pro dotazník, který se týká trendů v automobilkách. Jedná se především o různé typy pohonu. Chtěla bych sehnat reálná data od skutečných řidičů a budu velice vděčná za pomoc.
Dotazník najdete zde https://dotaznik.czu.cz/index.php/815389?lang=cs
Je anonymní a zabere Vám asi 10 minut.
Předem Vám děkuju a přeju hezké Velikonoce!
Dotazník najdete zde https://dotaznik.czu.cz/index.php/815389?lang=cs
Je anonymní a zabere Vám asi 10 minut.
Předem Vám děkuju a přeju hezké Velikonoce!
Re: Dotazník - automobilové trendy
Vyplněno. Ale mohla jste si ten dotazník nechat zkontrolovat po jazykové stránce; na to, že jde o vysokoškolský projekt, je tam několik pravopisných chyb.
Já to taky vyplnil, ale zdál se mi docela dlouhý a hrozně moc variant pod jednou otázkou. Už jsem to chtěl vypnout, ale vydržel jsem
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Lachende Bestien
- Letec
Taky jsem z nudy experimentálně kliknul a hned zpočátku jsem se pobavil tím, že jste-li držitelem řp na všechny stroje světa, ale momentálně žádný nevlastníte, nebo naopak nemáte řidičák, ale vlastníte flotilu osobních a nákladních aut, nejste vhodná/žádoucí/oprávněná osoba k vyplnění dotazníku.
Člověk by si to klidně mohl brát i osobně jako urážku inteligence, kdy si někdo žádá, abyste mu zdarma bez nároku na cokoliv věnoval část své životní energie, a vzápětí je vám iracionálním způsobem dáno najevo, že o to vlastně nikdo nestojí.
Člověk by si to klidně mohl brát i osobně jako urážku inteligence, kdy si někdo žádá, abyste mu zdarma bez nároku na cokoliv věnoval část své životní energie, a vzápětí je vám iracionálním způsobem dáno najevo, že o to vlastně nikdo nestojí.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to Zemědělka, takže provedení odpovídá...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já bych s tímhle kastováním podle škol hodně brzdil. Když vidím, jakej materiál je schopnej procházet na PF UK, neysmlím si, že správný titul garantuje cokoliv, od všeobecného rozhledu až po IQ
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jenže ono to kastování funguje vcelku dobře. Resp. Kromě pár škol to stoji vše za vyliž(_!_) Čest výjimkám.
Z techniky CVUT a VUT možná ZCU, z druhého břehu cuni a muni. A jinak pusto prázdno.
Proč jít na zemědělku když máš na ČVUT nebo třeba i to VŠE. Samo pokud nemáš fetyš na hnůj nebo práci na poli.
Z techniky CVUT a VUT možná ZCU, z druhého břehu cuni a muni. A jinak pusto prázdno.
Proč jít na zemědělku když máš na ČVUT nebo třeba i to VŠE. Samo pokud nemáš fetyš na hnůj nebo práci na poli.
2.9T RWD
Takže práce v zemědělství je podle tebe Fetyš?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ne. Jen z toho co jsem měl možnost vidět, tak Zemědělka je útočiště pro studenty, kteří nemohli studovat lepší školu. Studentů zajímajících se o zemědělství je tam jen pár.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A na ČZU se dneska už nestuduje jenom zemědělství...a to je právě ten problém.
Btw: moje spolužačka z průmky, která je tam dnes docentkou, prolezla celé 4 roky s odřenýma ušima za tři/čtyři a maturita o prsa vietnamské závodnice. A pár dalších osobních zkušeností... Takže sorry.
Btw: moje spolužačka z průmky, která je tam dnes docentkou, prolezla celé 4 roky s odřenýma ušima za tři/čtyři a maturita o prsa vietnamské závodnice. A pár dalších osobních zkušeností... Takže sorry.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time