Holky a mašiny
Holky a mašiny
Dosel jsem k zaveru, ze na nasem foru je malo sexu Pritom rozlicni upravci (a dalsi aftermarketova verbez), mene napaditi fotografove nebo majitele vozu porizuji spoustu fotografii aut s vice ci mene zajimavymi slecnami v rozlicnych stadiich odenosti
Do magazinu se nam to prilis nehodi, ale na foru se muzeme pokochat (popr. jinak emotivne projevit). Cersvte jsem narazil na Porsche 911 GT3 Snowmobile s audiotechnikou firmy Magnat a jakousi cernou carodejnici v popredi. Ale pridam dalsi, zdroje jsou
Jakekoli prispevky vitany, jen prosim, drzme to tu pristupne i pod 18 let
Do magazinu se nam to prilis nehodi, ale na foru se muzeme pokochat (popr. jinak emotivne projevit). Cersvte jsem narazil na Porsche 911 GT3 Snowmobile s audiotechnikou firmy Magnat a jakousi cernou carodejnici v popredi. Ale pridam dalsi, zdroje jsou
Jakekoli prispevky vitany, jen prosim, drzme to tu pristupne i pod 18 let
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Re: Holky a mašiny
Čarodějnice mi přijde jako velmi správný pojmenování, vůbec se mi nelíbí, ale Porschy to v týhle barevný úpravě sluší moc.
Tahle má sympatickej úsměv a hezký nožky.
Tahle má sympatickej úsměv a hezký nožky.
TSs
jednak to auto neumí pořádně nabarvit a pak před to vrazí tuhle... to má být reklama na blití?
pajjoun... ano, ty ano.
pajjoun... ano, ty ano.
Slow and serious
Pajjoun: Ano, tu jsem videl. Na muj vkus ma ty nohy prilis beztvare a nahore prilis mnoho tuningu... Lepe videt zde
Trochu jiny soudek - P911 Turbo s jakousi rumunskou fesandou. Take to neni zadna chodici dokoanlost, ale vypada alespon prirozene
Trochu jiny soudek - P911 Turbo s jakousi rumunskou fesandou. Take to neni zadna chodici dokoanlost, ale vypada alespon prirozene
Skanz3n
Skanz3n
Nemyslim si, že by nohy byly bez tvaru, jenom fotošop všechny tvary skryl. Takhle hladký nohy neukazoujou ani v reklamě na Venus žiletky.pjanda píše:Pajjoun: Ano, tu jsem videl. Na muj vkus ma ty nohy prilis beztvare a nahore prilis mnoho tuningu... Lepe videt zde
TSs
Pajjoun: Hm, neni to uplne dle meho gusta
Jeste bych tu mel neco pro ty, kteri maji radi vice materialu Nevypada to na nekterych zaberech uplne spatne...
Jeste bych tu mel neco pro ty, kteri maji radi vice materialu Nevypada to na nekterych zaberech uplne spatne...
Skanz3n
Skanz3n
To je ale spatne AF Bulvarni, upadla, predstirane uvolnena a spatne vedena odnoz Acz, ktera si vzdy slozite hledala misto na slunci...
Zpatky k tematu - jeste jednou Rumunsko, tentokrat s Ferrari Italia. Fotky jsou ale odnekud z Californie, rumunska je jen slecna, pry
Zpatky k tematu - jeste jednou Rumunsko, tentokrat s Ferrari Italia. Fotky jsou ale odnekud z Californie, rumunska je jen slecna, pry
Skanz3n
Skanz3n