Zničení baterie?
Zničení baterie?
Zdravím byl jsem v jednom zapadákově a odešla mi baterie jediná která byla k dispozici byla obří a mam jí v autě bokem tak jí chci nějak oddělat a reklamovat je nějaký tip? (byla z benzínky celkem dost drahá)
Re: Zničení baterie?
Vem stranovej klíč velikosti nejméně 30-32, chyť ho pevně oběma rukama a přilož koncema na oba póly baterie. Aby byl účinek stoprocentní, musíš to držet holýma rukama, obličej mít co nejblíž a abys na to dobře viděl, nesmíš mít žádné brýle. A do pusy si strč záručák od té baterky, kopii té písemné připravené reklamace a pevně to všechno skousni. Aby s tím kriminálka potom neměla tolik práce.
Pokud se chceš opravdu proslavit, dej poblíž kameru, zapni ji a předem napiš do pořadu "Darwinovy ceny".
Pokud se chceš opravdu proslavit, dej poblíž kameru, zapni ji a předem napiš do pořadu "Darwinovy ceny".
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stačilo by jednoduché nevím ale jestli jsem nějak urazil nějakého vidláka zde no tak teda pardon.Honza42 píše:Vem stranovej klíč velikosti nejméně 30-32, chyť ho pevně oběma rukama a přilož koncema na oba póly baterie. Aby byl účinek stoprocentní, musíš to držet holýma rukama, obličej mít co nejblíž a abys na to dobře viděl, nesmíš mít žádné brýle. A do pusy si strč záručák od té baterky, kopii té písemné připravené reklamace a pevně to všechno skousni. Aby s tím kriminálka potom neměla tolik práce.
Ojebávač si stěžuje, že se mu smějí.
Já si nestěžuji Jinak kdo neojebává ojebává svou rodinu?!vonkreuz píše:Ojebávač si stěžuje, že se mu smějí.
-
- Spolujezdec
Na benzínce jsi sám a dobrovolně koupil baterku, která ti pomohla a teď ji chceš zničit a reklamovat... Tenhle přístup mě vyloženě sere. Pokud se ti nehodí, tak to zkus prodat na netu. Je stejný hnus, jako koupit na dovolenou navigaci a foťák a po dovolené to vracet. Dělá se to, ale tihle lidi patří na úplné dno a gratuluji, právě ses k nim sám zařadil.
Však proto obdržel moji radu. Protože když už terorista, tak alespoň sebevražednej.
No já znal i jednoho, co v krámu vždy škrábl nové lyže hřebíkem a pak se ptal, jestli mu je nedají se slevou. A někdy mu to i vyšlo, dobytkovi
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A to já sedím v kanclu s lidma, kteří chodí do Alzy rozbalovat elektroniku a pak si jí z eshopu berou kolegové jako rozbalenou se slevou. A to prosím nejsou žádní chudáci, na živnosťák si měsíčně fakturujou těch 50-60 jak nic
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))