Má z vás niekto elektrony?
Má z vás niekto elektrony?
Caute, neviem ci fakt na tomto fore je nulova aktivita alebo nieco take? Ale mate niekto elektorny na aute? Dajte nejake navrhy na nejake pekne, diky
Re: MA Z VAS NIEKTO ELEKTRONY?
Nikdo nemá, tady se jede na plechu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
+1, cernym..M.Z. píše:Nikdo nemá, tady se jede na plechu.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
občas mi přijde, že se tady objeví dotazy, které někdo napsal 20 let nazpátek a teď se to nějakou nepochopitelnou náhodou dostalo na světlo světa
Re: Má z vás niekto elektrony?
Přepsal sem mu ten CAPSLOCK v názvu ať ta stupidnost dotazu tak nebije do wočí....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já nemám elektrony...ty jsou součástí atomu. Já jezdím na hliníkáčích a mám auto v metle.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak on ten dotaz zas nemusí být úplně mimo. Elektrony = kola ze slitiny hořčíku, nikoliv klasické hliníkáče. Mimochodem, velmi lehká (a drahá) kola. To bude mít na autě málokdo.janjan píše:občas mi přijde, že se tady objeví dotazy, které někdo napsal 20 let nazpátek a teď se to nějakou nepochopitelnou náhodou dostalo na světlo světa
Rychlost zabíjí!
maju nejaky zmysel bezpecnostne sruby? ci to tie kundy odkrutia aj tak?
z VW tu mizne vsetko, anteny, stierace, puklice, znaky VW... a chystam sa dat na tourana origo VW hlinikove, a bol by som rad ak by nezmyzli do tyzdna
z VW tu mizne vsetko, anteny, stierace, puklice, znaky VW... a chystam sa dat na tourana origo VW hlinikove, a bol by som rad ak by nezmyzli do tyzdna
loni jsem je pořídil a mám trochu klidnější spaní ale kdo jde krást kola, s bezpečákem si poradí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale je to mnohem pracnější...tudíž zloděj potřebuje víc času...tudíž pro něj větší riziko
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time