Zdravim,
chtel bych se zeptat, jestli nekdo z Vas nevite, zda muzu prepsat vozidlo na nekoho jineho, nez jsem ja uveden v kolonce Vozidlo prevedeno - odhlaseno (na koho, kam)? Jde o to, ze jsem koupil auto, majitel ho odhlasil a na urade predal moje udaje, ktere jsou v kolonce Vozidlo pre...
Rad bych ale to auto napsal na nekoho jineho (treti osobu), kdo je ZTP. Staci, kdyz prijdu s plnou moci, kupni smlouvou a s TP (kde jsem jako budouci majitel napsan ja) na urad a reknu, ze to nechci napsat na sebe, ale na toho ZTP? Nebo budu muset auto nejdrive napsat na sebe a az potom na tu treti osobu?
Predem diky za odpoved.
PS: Vim, ze cachry s ekodani a ZTP uz rok nejdou, o to mi nejde.
EDIT: Přikládám foto
Přepis ještě nepřepsaného vozu
Re: Přepis ještě nepřepsaného vozu
Odhlaseni je mozne pouze kdyz jedna osoba na kterou je to prihlasene pripadne je potreba plna moc.
Do odhlasky to muzes dat na kohokoliv (to je ten vtip) a na prihlaseni pokud se nepletu je zase potreba plna moc.
edit: Ale neni nic snazsiho nez zavoat na prislusny MM a poptat se co presne po tobe budou chtit
Do odhlasky to muzes dat na kohokoliv (to je ten vtip) a na prihlaseni pokud se nepletu je zase potreba plna moc.
edit: Ale neni nic snazsiho nez zavoat na prislusny MM a poptat se co presne po tobe budou chtit
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko