Dobry den,
jela jsem po dalnici na paty rychlostni stupen a auto najednou poskocilo, spise sebou uplne cuklo a motor prestal na zlomek sekundy pracovat. Pote jsem prijizdela k cili a pri opetovnem rozjizdeni se auto skubalo zase, jakoby motor jel jen na tri valce a najednou znicehonic auto normalne zrychlilo.
A brzdy jsou dalsi problem. Mam dojem, ze musim brzdovy pedal seslapnout az k podlaze, nemam dojem, ze by hure brzdilo, ale musim vyvinout vetsi usili k zabrzdeni. Nikde nic netece, kapalina v nadrzce nechybi. Vse jsem kontrolovala.
Nevite cim to je?
Dekuji kazdemu za pripadnou odpoved.
Auto poskocilo, cuklo sebou
-
- Spolujezdec
-
- Spolujezdec
Re: Auto poskocilo, cuklo sebou
Clio, 1992, 40kw
To už je hodně staré auto. Tam se mohlo pokazit opravdu cokoliv. Motor může vynechávat válec a mohl se rozbít posilovač brzd. No taky to může být tisíc dalších věcí co se mohlo pokazit...
-
- Spolujezdec
Me nekdo rikal, ze to cukani muze byt spatnymi svickami...
To záleží na situaci. On to může být jenom špatný kabel od někama do někam. Nejlépe uděláš když zajedeš do servisu. Ikdyž by nebylo špatné dát autu už odpočinek a podívat se po náhradě. No záleží na stavu auta, jestli je to jediná závada za X let, tak ok. No ať to nemáš jak já s feldou. Prvně jsem měnil startér, po čtvrt roce odešli svíčky (shořeli), pak šel do háje výfuk a už sem toho měl plné zuby, tak sem koupil novější auto.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Také mohla někoho nebo něco přejet, střeva se namotala na přední nápravu a na brzdový kotouč, teď to nefunguje správně.