Nebezpečný jezdec v M5

Volné diskuse na libovolná témata...
Arkis
Letec

Nebezpečný jezdec v M5

Příspěvek od Arkis »

Určitě si pamatujete toto řidiče, co jezdil s M5 jakou blázen v normální dopravě.
Pokud ne, tak tady máte video na osvěžení paměti:

Určitě se jedná o zkušeného řidiče, ale stejně tak hloupého, že takové kousky dělá na veřejných cestách, kde neohrožuje jen sebe, ale i řidiče kolem sebe. A to se mu pravděpodobně i stalo ostudným.
Obrázek
Obrázek
Nechci říkat, že to byla svině. No určitě to nebyl svatoušek a jednou se to hold posrat muselo.
Vrooom
Letec

Re: Nebezpečný jezdec v M5

Příspěvek od Vrooom »

Pry byl na sedadle spolujezdce ...

Kód: Vybrat vše

He was with an unprofessional driver, who supposedly tried to pull out some tricks so that he could impress Giorgi, but we see what happened. Giorgi was drunk at that time, and that's why he wasn't driving. I think at least we should show some remorse for a dead man, despite of him being dangerous. At least he didn't even touch anybody or anything during so many years of driving, so IMO his skill and balls should be respected or at least acknowledged.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Jo, tak sem si to dohledal. Prý, ale opravdu prý nebyl za volantem on.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

Bavilo me, jak jezdil a jak tu starenku vodil (ne kde). Skoda :(.
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
.Jelen.
Řidič začátečník

Příspěvek od .Jelen. »

Neřídil, takže jakýkoli řeči, že si o to říkal nebo že se to muselo dřív nebo později stát, jsou mimo.
Škoda ho.
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

Akris myslím, že jsi to se svým úsudkem hodně přestřelil a i kdyby řídil on, tak jsi ukázal, že to v hlavě nemáš opravdu srovnané. Co dělal nebylo rozhodně chytré a bezpečné, ač uměl bez debat velmi dobře řídit, ale že se to muselo stát je nesmysl a rozhodně bych nikomu nic podobného NIKDY nepřál! X(
BMW Driver M-B worker... :D
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Přečti si ten post ještě jednou. Nikdy jsem neřekl, že jsem mu to přál, navíc pokud sis přečetl celé téma, cos očividně neudělal, tak by sis všiml, že jsem si dohledal, že neřídil on. Stát se to muselo, ač ne jeho chybou, tak někdo nemusel stihnout uhnout. Prostě to by se to stalo časem i kdyby řídil on...
Vana
Letec

Příspěvek od Vana »

Akorát je mi divné že auto jedoucí před dotyčnou bramborou, z kterého jsou vlastně ty jízdní záběry v úvodním videu natáčené, jede dle pohybů kamery v zatáčkách celkem v pohodě. Přitom to BMW se za ním divoce smýká aniž by nějak výrazně zrychlovalo. Nebyla ta brambora nějak pokažená ?
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Ne, byla upravená. Někde jsem viděl list toho, co na tom autě všechno předělal. Jinak to auto před ním jelo v pohodě, protože se nesnažilo driftovat...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Asi není žádnou novinkou, že smyk je pomalejší, než rychlá stopa.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět